Wymiana Radia i zmieniarki Beta na radio z kostką ISO

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

harvard
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia

Wymiana Radia i zmieniarki Beta na radio z kostką ISO

Post autor: harvard » sob lip 17, 2010 20:54

Pacjent Golfina IV 2002 mam zmieniarkę wraz z radiem Beta i nie wiem jak je wymontować co wiąże się z niewiedzą na temat kostki jaka jest podłączana do tego radia i czy radio 'zwykłe' z kostką ISO da się podłączyć z kostką od strony fabrycznej instalacji 'od strony' VW?
Czy potrzebna mi będzie jakaś przejściówka z ISO na kostkę VW? jak to jest z wymianą przy fabrycznych radyjek na powiedzmy kupione w sklepie i kostką ISO?
dzięki

Awatar użytkownika
Raadek
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: Raadek » sob lip 17, 2010 23:42

W radiu jak i zmieniarce masz płaskie dziury w które musisz wsadzić blaszki.Odblokują one zaczepy które trzymają radio jak i zmieniarkę.
W golfie są kostki ISO ale VW w kostce od zasilania ma o jednego plusa więcej więc trzeba się go pozbyć.

Natural Sound

harvard
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia

Post autor: harvard » ndz lip 18, 2010 13:03

A czy w innym samochodzie ale nie VW moje radio będzie grać bez wpisywania kodów? I podpowiedz proszę który to kabelek jak rozumiem mam przeciąć aby pdłączyć zwykłe radyjko z kostką iso np. JVC?
dzięki

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”