Wzmak STEG QM 75.2 X Q-MOS II lub inny...
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Mały gagatek
Wzmak STEG QM 75.2 X Q-MOS II lub inny...
Witam Was! Znalazłem na allegro wzmak jak wyżej. Jako, że nie chcę wywalać wielkiej kasy na wzmaciacz tylko do suba (wybór jednak padł na Hertz-a ES 250) tj. do ok. 600pln to czy nim go zasilę? Nie musi być czterokanałowy. Wystarczy mocny dwu. Xeteki są drogie choć pewnie i dobre. Jaka jest inna alternatywa we wzmakach? Pełno jakiś Boschmanów są też JBL-e. Może Boschmana z górnej półki który by wystarczył? W którymś temacie było napisane , że "te lepsze" nie są takie złe. Wiadomo, że za 200-300 stówy to raczej z nich nic nie wybiorę ale te wyższe? A co z np. BLAUPUNKTAMI seria GT? Ceny też są niczego sobie. Jak ktoś wie to proszę o radę. madmaxog.
pogadaj z uzytkownikiem o nicku TUTENHAMON z tego co xzytalem w postach to on duzo wie o firmie boschmann i zna modele ktore podobno dają rade i w niektorych przypadkach są lepsze od wielu dobrych firm.
>>>>>White GL by Stary<<<<
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Stary mylisz się. Tak jak mówisz dają radę, ale napewno nie są lepsze od Stega, Xeteca, czy Rockforda.stary pisze: i w niektorych przypadkach są lepsze od wielu dobrych firm.
Jedynym firmowym wzmakiem z jakim boschmany mogą powalczyć jest blaupunkt.
MADMAXOG jeśli ten Rockford, którego kolega Ci polecił jest całkowicie sprawny i w dobrej kasie to bierz go.
poprostu niesprecyzowalem dokladnie o jakie firmy mi chodzi wiem ze z tymi naprawde dobrymi nie maja co startowac, myslalem wlasnie o magnatach ktore przez wiele osob uznawane sa za najlepszeKubus20 pisze:Stary mylisz się. Tak jak mówisz dają radę, ale napewno nie są lepsze od Stega, Xeteca, czy Rockforda
>>>>>White GL by Stary<<<<
-
- Mały gagatek
No to już trochę mi się klaruje. Został mi na muszce Steg QM 75.2- czy te jego 250wat w mostku pociagnie Mego hertz-a es250 i drugi ROCKFORD FOSGATE Punch250, który też daje w mostku 250wat. Jako, że hertz jest ponoć prądażerny , który byscie wybrali? Czy te wzmaki sa tej samej klasy i jaka jest różnica w brzmieniu -jeśli ktoś wie? Pozdro madmaxog.
1.6TD JR+IC+k24 1.2bar/3.500obr/min