Glosniki...
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Glosniki...
Witam
Mam taki problem bo nie moge sobie wszadzic glosnikow w przednie drzwi w kieszenie bo seryjnie ich tam nie miałem Musialbym kupowac nowe kieszenie pod glosniki, ale tu tez jest problem bo jak widac mam jasne wnetrze i nie dostane kieszeni w takim kolorze(juz dlugo szukam)a malowac mi sie nie chce Wiec pomyslalem zeby wsadzic jakies fajne glosniki tam gdzie pokazalem na zdjeciu
Co wy na to? Wiem ze nie jest to super miesjce ale tylko to mnie chyba ratuje...albo tylny boczek na dole
Mam taki problem bo nie moge sobie wszadzic glosnikow w przednie drzwi w kieszenie bo seryjnie ich tam nie miałem Musialbym kupowac nowe kieszenie pod glosniki, ale tu tez jest problem bo jak widac mam jasne wnetrze i nie dostane kieszeni w takim kolorze(juz dlugo szukam)a malowac mi sie nie chce Wiec pomyslalem zeby wsadzic jakies fajne glosniki tam gdzie pokazalem na zdjeciu
Co wy na to? Wiem ze nie jest to super miesjce ale tylko to mnie chyba ratuje...albo tylny boczek na dole
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
W tym miejscu, które pokazałeś głośnik nie zagra najlepiej, bo będzie po prostu za tobą, a będzie to konkretnie psuło scenę dźwiękową.lolo_golf pisze:Witam
Moja rada. Znajdź oryginalne kieszenie z miejscami na głośniki, podjedź do tapicera i obij sobie ją materiałem pod kolor tapicerki, na przykład welurem. Myślę że tak będzie najlepiej.
Jeśli założysz głośnik w tym miejscu będzie grał prosto w .....fotel. Efekt będzie mizerny, a może jeszcze gorszy. Najlepsze wyjście to właśnie obicie u dobrego tapicera materiałem który kolorystycznie będzie Ci odpowiadał.
[ Dodano: Nie Sty 22, 2006 06:22 ]
Jeszcze jedna sprawa : każde zamknięcie drzwi to ryzyko uszkodzenia głośnika. Zalożony w tym miejscu podczas zamykania pokonuje dość długą drogę i dość szybko i nagle STOP. Natomiast blisko słupka droga i siła trzaśnięcia jest o wiele mniejsza.
[ Dodano: Nie Sty 22, 2006 06:22 ]
Jeszcze jedna sprawa : każde zamknięcie drzwi to ryzyko uszkodzenia głośnika. Zalożony w tym miejscu podczas zamykania pokonuje dość długą drogę i dość szybko i nagle STOP. Natomiast blisko słupka droga i siła trzaśnięcia jest o wiele mniejsza.