Jak wymontować seryjnego kaseciaka z VW Bory
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Jak wymontować seryjnego kaseciaka z VW Bory
Mam problem chce zminić sobie radio ale niewiem jak wyjąc stare seryjne radio Pomocy
Niekonieczniepowalla pisze:Jakbym miał borę to pewnie bym wiedział ... pytanie było tak skonstruowane że bez foty odpowiedź mógł uzyskać tylko od posiadacza tego autka ,a wystarczyłaby jedna fota i pomagających już multum!
W MK4 / Bora były montowane radia serii V (Gamma V, Beta V, Alpha V) ewentualnie na początku produkcji radia serii IV. Ewentualnie jeszcze radia 2-din.
A zarówno radia serii V jak i serii IV są wyjmowane za pomocą 2 płaskich wyjmaków.
Tak to mniej więcej wygląda:
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- Tomek gd
- Forum Master
- Auto: passat b6
- Kontakt:
http://allegro.pl/item1064622110_klucze ... _seat.html
takiew pasuja idealnie (mam takie) ale mozna tez uzyc 2 pilnikow do paznokci
takiew pasuja idealnie (mam takie) ale mozna tez uzyc 2 pilnikow do paznokci
Ostatnio zmieniony śr cze 23, 2010 21:00 przez Tomek gd, łącznie zmieniany 1 raz.
Tomek gd do jednorazowego wyjęcia nie ma co kupować wyjmakówTomek gd pisze:takiew pasuja idealnie (mam takie)
Tak na dobrą sprawę starczą 2 (a jak się postarasz to i 1) cienkie blaszki / pilniczki do paznokci itp.
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .