radio - problem ;-/
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
radio - problem ;-/
Słuchajcie podłączyłem radio Sony CDX-S2220 do głośniczków....no i wszystko ładnie grało do momentu jak zostawiłem płytkę w radiu, wyciągnąłem panel i poszedłem na trening. Wróciłem zakładam panel...wszystko się uruchami-odczytuje płytę i gra. Ale chcę zmienić płytę wyciągam ją i chcę włożyć drugą a tu nic;/ nie chce wciągać płyty- tak jakby zapamiętało fukcję wywalania płyty. Zrobiłem reseta ....wciąga płytę ale tylko "terkocze" i po chwili spowrotem wyrzuca:( co jest nie tak może ktoś miał taką sytuację? proszę o pomoc
używane......ale kurcze działało ..... wychodziła płytka i wchodziła......bez problemu. dopiero jak zostawiłem w radiu na jakieś 2 godziny (byłem na treningu) to się coś schrzaniło. Włączyłem....grało ....wyciągnąłem płytę i ponownie nie chciała wjeść:(
na wyświetlaczu wyskakuje cały czas "CD RESET" ;/
na wyświetlaczu wyskakuje cały czas "CD RESET" ;/
misiek10111 podłączyłe radio..... wciągneło super płytkę......fajnie gra...więc wyciągam płytkę...chcę sprawdzić inną i dupcia...już nie chce wciągnąć...wyskakuje tylko CD RESET i czasami długo "zakręci" jakby chciało wyrzucić płytkę, której już nie ma w środku. Jak zrobię od nowa reset radia...odłączę...podłączę i to znowu to samo...wciągnie płytkę ...gra ...ale jak ją wyciągnę innej już nie wciągnie. Co ty na to ??:) chyba będę musiał zostawiać płytę zawsze w środku i słuchać tylko tej jednej... a może jakiś inny sposób na tą dziwną usterkę?
z tą płytą w środku na wieczniść to też jest jakiś pomysł,a na poważnie to nic mi nie przychodzi do głowy, może udaj się do jakiegoś dobrego punktu serwisowego i zadaj panu który tam pracuje kilka pytań na ten temat, może coś Ci poradzidavid200 pisze:Co ty na to ?? chyba będę musiał zostawiać płytę zawsze w środku i słuchać tylko tej jednej... a może jakiś inny sposób na tą dziwną usterkę?
...