[Kable] do głośników
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Kable do głośników
U kolegi @ćwikła zakupiłem niemal wszystko wzmacniacz,kabelki,nawet klemę która mi pasowała Ma dobry sprzęt,a jak można się z nim dogadać!? .Polecam.
Sprzęcik idzie,do końca tygodnia będzie u mnie Trochę poczeka bo mam robotę do zrobienia i będzie montarz Kabelki kupiłem HW Energetic 21mm2 do wzm. 4-kan.
Sprzęcik idzie,do końca tygodnia będzie u mnie Trochę poczeka bo mam robotę do zrobienia i będzie montarz Kabelki kupiłem HW Energetic 21mm2 do wzm. 4-kan.
Pozdrawiam.
Kable do głośników
I przyszła pora na montaż,sprzęt nabrał już mocy więc do dzieła .Podłączyłem wszystko jak należy i głośniki nie działają Pomocy!!!
Kabelek remonte-działa,kable sygnałowe są ok,głośniki podłączone jak należy.Metodą prób i błędów po 4 godz. poległem.Ma ktoś jakiś pomysł?
Wzmacniacz to U-dimension Jr 4-300
PS.
Poradziłem sobie ,sprzęcik chodzi jak trzeba
Kabelek remonte-działa,kable sygnałowe są ok,głośniki podłączone jak należy.Metodą prób i błędów po 4 godz. poległem.Ma ktoś jakiś pomysł?
Wzmacniacz to U-dimension Jr 4-300
PS.
Poradziłem sobie ,sprzęcik chodzi jak trzeba
Pozdrawiam.
[Kable] do głośników
Podłączyłem wszystko jak trzeba.Masa na karoserii nie jest równa .W miejscu gdzie wcześniej podłączyłem nie było pełnego przepływu masy.Już jest dobrze,sprzęcik hula aż miło
Pozdrawiam.
[Kable] do głośników
Najczęstszy powód nie grania sprzętu poza złym podłączeniem
Dobrze, że już hula
Dobrze, że już hula
[Kable] do głośników
Kilka dni testowania i moje żdziwenie ,dla czego przerywa prawy głośnik?Przed zamontowaniem wzmacniacza było OK!Rozbieram bok drzwi,kable sztywne,wszystko jest jak trzeba!
Niestety kolego,gruba pomyłka,po zamontowaniu kondensatora przestał głośnik przerywać :okej:Sprzęcik działa teraz jak należy i jestem zadowolonyPost przez bogib184 » 23 maja 2011 21:36
Dla mnie lepszy Jr. (subiektywna ocena) kable wolał bym coś lepszego, np. HW Energetic są już przyzwoite, kondensator zbędny przy takiej mocy.
Pozdrawiam.
-
- Forum Master
- Kontakt:
Re: [Kable] do głośników
Aha, na pewno to zasługa kondensatora... Może podczas montażu poprawił się jakiś styk na przewodach, ale przestał przerywać dzięki kondensatorowi
[Kable] do głośników
Z pewnością!Zrobiłem ponowną próbę bez i z kondensatorem.Było to samo!
Pozdrawiam.