Witam. Panowie mam pytanie. Ma ktoś może do udostępnienia fotorelacje z połączenia kabli od akumulatora do bagażnika?, a dokładniej to moze o podłączenie wszystkich kabli które są potrzebne do funkcjonowania takiego zestawu Chodzi o to ze kupiłem sobie sprzęt lecz niestety nie wiem jak sie zabrac za jego podłączenie. Prosiłbym o jakies wskazówki dotyczące podłączenia a najfajniej by bylo jakby ktoś posiadał zdjęcia z takiej instalacji:)
Z góry dzięki za pomoc.
Tuba i wzmacniacz mk IV
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Tuba i wzmacniacz mk IV
Ostatnio zmieniony wt maja 18, 2010 13:45 przez DzyndzeL, łącznie zmieniany 1 raz.
DzyndzeL poszukaj troszkę, bo było o tym wiele razy, nawet kojarzę, że były tematy z fotkami z prac w MK4..
A sama zasada jest taka sama..
Od akumulatora ciągniesz +12V do wzmacniacza.
Od radia do wzmacniacza idą chinche i wzbudzenie.
W bagażniku szukasz na budzie punktu masowego i stamtąd ciągniesz do wzmacniacza -12V.
Pozostanie puszczenie kabli od wzmacniacza do głośnika..
A sama zasada jest taka sama..
Od akumulatora ciągniesz +12V do wzmacniacza.
Od radia do wzmacniacza idą chinche i wzbudzenie.
W bagażniku szukasz na budzie punktu masowego i stamtąd ciągniesz do wzmacniacza -12V.
Pozostanie puszczenie kabli od wzmacniacza do głośnika..
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .