Działa tylko jedna stacja
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Działa tylko jedna stacja
Witam. Mam radio fabryczne w moim KM4 . Zakupiłem autko od Niemca. Jedyna stacja która mi nie trzeszczy to 91.2FM. Reszta trzeszczy .. W czym może być problem ? Muszę zakupić nową antenkę ?
Re: Działa tylko jedna stacja
Uprzedzę pytania doświadczonych kolegów - jakie radio, fabryczne czy jakieś inne? Jeślie nie fabryczne to separator zamontowany jest?:) A jeśli fabryczne to mozliwe, ze wzmacniacz w stopce antenowej zepsuty i działa jak tłumik, zamiast wzmacniać...janosikdg pisze:Witam. Mam radio fabryczne w moim KM4 . Zakupiłem autko od Niemca. Jedyna stacja która mi nie trzeszczy to 91.2FM. Reszta trzeszczy .. W czym może być problem ? Muszę zakupić nową antenkę ?
Re: Działa tylko jedna stacja
Tak radio fabryczne VW.tadziak pisze:Uprzedzę pytania doświadczonych kolegów - jakie radio, fabryczne czy jakieś inne? Jeślie nie fabryczne to separator zamontowany jest?:) A jeśli fabryczne to mozliwe, ze wzmacniacz w stopce antenowej zepsuty i działa jak tłumik, zamiast wzmacniać...janosikdg pisze:Witam. Mam radio fabryczne w moim KM4 . Zakupiłem autko od Niemca. Jedyna stacja która mi nie trzeszczy to 91.2FM. Reszta trzeszczy .. W czym może być problem ? Muszę zakupić nową antenkę ?