Witam jestem tu nowy na forum i mam małe pytanie bo chce kupić sprzęt grający do samochodu radio mam Alpine CDE 9872R wzmacniacz kiedyś kupie ( najprawdopodobniej na wakacje ) , a teraz chce głośniki chce wydać max 300 zł a słucham reggae , blues , metal ,Punk , hip hop . Ale najwięcej reggae i metal . Co wy byście polecili co sądzicie o tym sprzęcie Myślałem nad
1.DLS K6 ( są najdroższe więc musieli byście podać dobre powody )
2. HERTZ DSK 165
3 Hertz DCX 165
4. ALPINE SXE-1750S tylko nie wiem czy bez zwrotnicy , będzie dobry? , na allegro piszą że nie ma )
Albo może używany
1. JBL GTO6537
Oczywiście chciałbym kupić jak najtaniej i przyzwoity sprzęt . Bo im więcej mi dostanie tym więcej będę miał na wygłuszenie drzwi . Proszę o odp.
Zestaw odseparowany który ?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Te głośniki są takie sobie a te PB nie wszyscy zachwalają a co z mojej listy . Co sądzicie o tych tańszych Hertzah DCX opłaca sie basu jest mało ale skrzynie kupie na wakacje
[ Dodano: 12 Kwi 2010 22:28 ]
A co sądzicie o tym sprzęcie Lanzar Max Pro MX-KT6 jest akurat na allegro i nie wiem czy sie opłaca
[ Dodano: 12 Kwi 2010 22:28 ]
A co sądzicie o tym sprzęcie Lanzar Max Pro MX-KT6 jest akurat na allegro i nie wiem czy sie opłaca