Mam banalny problem i szukam, i szukam i ciężko sformułować zapytanie aby znaleźć odp.
Mam radyjko podłączone w taki sposób, że gra bez kluczyka w stacyjce.
Po przekręceniu gaśnie na chwilę, dlaczego ? Co zrobić żeby nie gasło ?
Dlaczego gaśnie radio po przekręceniu zapłonu ?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Jeśli chodzi Ci o rozruch to normalne i nie proponuje z tym kombinować.
Autko odcina prąd aby ułatwić rozruch, zwróć uwagę że również światła mijania na chwilę Ci się wyłączają, podobnie jak wichura etc.
Pozdrawiam
Autko odcina prąd aby ułatwić rozruch, zwróć uwagę że również światła mijania na chwilę Ci się wyłączają, podobnie jak wichura etc.
Pozdrawiam
3 Victorie, lewa, prawa jedna na górze, jeżdżę Volkswagen-em, to leży w mojej naturze =)
Golf 3 Red Devil By Me ;D
Golf 3 Red Devil By Me ;D
- Dansli
- Ma gadane
- Auto: GOLF4 4mot. ARL; GOLF 6R CRZA
jesli chcesz miec tak by radio gralo bez kluczyka to podepnij kabel zasilajacy i kabel memory bezposrednio do aku i wtedy nie bedziesz miał problemu z tym ze radio gasnie
Montaż i serwis ogrzewań postojowych WEBASTO. Adaptacje, kodowania itd.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- gabriel_bar
- Mały gagatek
- Kontakt:
Dansli pisze:jesli chcesz miec tak by radio gralo bez kluczyka
A jak pisał brateq to normalne że gaśnie podczas odpalania silnika, nie spotkałem się z takim podłączeniem radia, no ale wydaję się, że można prosto akumulatora dać prąd, ale czy to w żaden sposób w niczym nie będzie przeszkadzało? sam nie wiemWuyek pisze:Mam radyjko podłączone w taki sposób, że gra bez kluczyka w stacyjce
Ostatnio zmieniony czw mar 25, 2010 21:21 przez gabriel_bar, łącznie zmieniany 1 raz.