Witam,
zamierzam zamontować radio fabryczne GAMMA IV, wcześniej było zamontowane radio Panasonic na taką jakby przejściówkę (Panasonic ma inne wejście). Pamiętam, że na samym początku było zamontowane radio Beta 3 i kiedy kilka lat temu elektronik mi zakładał Panasonic'a odciął taki czarny kabelek z oryginalnej kostki ISO. Kabelek jest zaizolowany i gdzieś tam zwinięty czeka przy kostce jest jednak ucięty. Chodzi oczywiście o tą kostkę zasilającą.
Pamiętam, że na fabrycznym radyjku BETA 3 po operowaniu kluczem w stacyjce (nie wiem czy przekręceniu czy wyciągnięciu radio gasło, ale dawało się je włączyć). Natomiast tej opcji nie było już po zamontowaniu Panasonic'a. Teraz chcę zamontować fabryczną GAMME i nie wiem czy mogę ją tak bez problemu podłączyć, czy ten kabelek może w kostce jest konieczny dla radia fabrycznego?
Za co może odpowiadać ten czarny kabelek odcięty przez elektryka ?
W oryginalenj kostce zasilającej ISO odcięty kabelek czarny
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- Razal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
W oryginalenj kostce zasilającej ISO odcięty kabelek czarny
Było: MK2 1,6 / MK3 GT TDI-VP / PASSAT B5 TDI-PD / Jest: PASSAT B6 TDI-CR / Lupo 1,0 / MK4 1,4 16V
- Razal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re
Witam,
kabelek w kostce siedzi na miejscu nr 5 i z tego co wiem to jest to sterowanie anteną automatyczną. Ja takowej nie mam bo mam antene na dachu. Wczoraj podłączyłem radyjko i działa bez najmniejszego problemu. Także wszystkie pozostałe złącza są jak najbardziej OK.
Dzięki za zainteresowanie.
Temat uważam za zamknięty - pozdrawiam!
kabelek w kostce siedzi na miejscu nr 5 i z tego co wiem to jest to sterowanie anteną automatyczną. Ja takowej nie mam bo mam antene na dachu. Wczoraj podłączyłem radyjko i działa bez najmniejszego problemu. Także wszystkie pozostałe złącza są jak najbardziej OK.
Dzięki za zainteresowanie.
Temat uważam za zamknięty - pozdrawiam!
Było: MK2 1,6 / MK3 GT TDI-VP / PASSAT B5 TDI-PD / Jest: PASSAT B6 TDI-CR / Lupo 1,0 / MK4 1,4 16V