Wzmacniacz pioneer gm 1000w
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Wzmacniacz pioneer gm 1000w
Witam,wie ktos gdzie sie podlancza w tym wzmaku remote?znalazlem kilka wersji ale kazda inna a nie chcialbym go zjarac (nie mój)
Ostatnio zmieniony śr lut 24, 2010 23:04 przez Duber, łącznie zmieniany 5 razy.
a tą fotkę na elektrodzie widziałeś?
może faktycznie tak to idzie no ale jest ryzyko zawsze,
przeszperałem net i nic więcej niż to co podaliście na elektrodzie nie ma niestety,
może faktycznie tak to idzie no ale jest ryzyko zawsze,
przeszperałem net i nic więcej niż to co podaliście na elektrodzie nie ma niestety,
Ostatnio zmieniony pn lut 22, 2010 23:14 przez A r t u r, łącznie zmieniany 1 raz.
no nie powiedziałbym że z tego linku http://obrazki.elektroda.net/26_1234696627.jpgduber pisze:ten sam wzmacniacz
to ten sam co twój, no ale być może,
jeszcze taką wersje znalazłem, to wybieraj
[ Dodano: 22 Lut 2010 22:42 ]
kurcze ten co ja podałem to w ogóle inny, dobra ja już pasuje
jutro rozkrecam gluta,teraz mam pytanie.jakie glosniki dac pod niego?ale 13cm.co ciekawe beda musialy byc podłączone 4 glosniki do niego.wzmachol jest 2ch.jak to wymyslec?musi byc jeden zestaw 2drozny i dodatkowo 2 woofery co calym pasmem beda grac(na tyle).jak to wymyslec?i jakie glosniki polecacie?autko to chyba jakas kia terenowka ale taka stara jak jeep wygladajaca.glosniki w desce nie w drzwiach i tak musi zostac.wiec wygluszenia nie bedzie niestety.cena za glosniki hmm ok 400zl za cały kpl.czyli 4 woofery i tweetery.muza jaka?hmm facet ma ok 45-50 lat wiec przeboje z lat 70 w porywach 80.ale chce aby ładnie gralo w tej cenie...radio no name do tego,ale ma CD .myslalem o dwoch zwrotkach na kanał ale wzmak nie jest stabilny przy 2 ohmy wiec moze szeregowo je podłączyc.lub zwrotka na dwa wofery z całym pasmem...