Siema.
Jako, że dopiero od niedawna mam golfika 3 powoli sobie go dostrajam pod siebie. Doszły mi głośniki Hertz ESK 165, radio Clarion DXZ588RUSB i się zastanawiam czy jest sens na jakiś miesiąc zakładać w oryginalne miejsce hertze czy jezdzic na oryginałach? bo przyznam ze oryginały przy tym radiu nie daja rady, ale to też wina samego mocowania jak wszystko przykrecone do tapicery to się wszystko trzaska. Bedzie roznica poki co bez wyciszania i stosowania dystansów ?
maty zakładam na wiosne, czekam na ciepełko
[ Dodano: 12 Lut 2010 19:08 ]
miał ktoś podobna sytuację?
bo jest jutro sobota moglbym chociaż podmienić glosniki na hertze, tylko czy bedzie jako tako to gralo?
Hertz ESK w miejsce oryginała bez mat
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Hertz ESK w miejsce oryginała bez mat
Ostatnio zmieniony pt lut 12, 2010 16:05 przez karol199, łącznie zmieniany 1 raz.
- CrocodileReggae
- Gadatliwa bestia
przy hertzach radio nie da rady....karol199 pisze:przyznam ze oryginały przy tym radiu nie daja rady
bez wzmaka reweli nie będzie...karol199 pisze:tylko czy bedzie jako tako to gralo?
Ja bym założył - niech zawieszenie mięknie...
I zbieraj na jakąś alpinkę albo XMa.
www.gustavo.pl najlepsza kawa w Puławach :)
AHF: 142KM 325Nm AWX: 171KM 378Nm CAYC: 160KM 313Nm by Rogalotti
www.rperformance.pl
AHF: 142KM 325Nm AWX: 171KM 378Nm CAYC: 160KM 313Nm by Rogalotti
www.rperformance.pl
radio nie generuje przecież takiej mocyczyli nawet te 4x55W
zdejmujesz maskownice podważając , syczek jeśli chodzi o oryginał, przekrecesz w bok, gdyż jest tam tak jakby zacisk i wyciągasz bez problemu,karol199 pisze:jakby się dostać do cyków w przedniej desce? trzeba całą zdemonotować czy cyki da się od gory jakoś wyciągnąc?