CHCE WGRAĆ ANIMACJE DO RADIA DVD JVC EXAD KD-AVX2
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
CHCE WGRAĆ ANIMACJE DO RADIA DVD JVC EXAD KD-AVX2
MAM RADIO JVC EXAD KD-AVX2 I CHCIAŁBYM WGRAĆ DO NIEGO JAKIEŚ ANIMACJE I NIE WIEM JAK TO ZROBIĆ I CZY TO W OGÓLE JEST MOŻLIWE WIĘC PROSZĘ WAS O POMOC!!!
W instrukcji obslugi nie ma ???
powinno być mniej więcej tak ze nagrywasz plytke z odpowiednimi animacjami ( w odpowiednim formacie- JMA) odpalasz w radyjku ... otwierasz i zapisujesz ...
Zapisanie w tym formacie powninien ogarnac program Image Converter , ktory rowniez powinien byc dozucony z radiem ..
Tak jest w niektorych modelach JVC z animacja .. nie wiem czy u Cibie bedzie to dzialac .. ale warto spróbować
Jak nie masz programu to odezwij się na priv bo tu niestety nie mogę wkleić ...
pozdro
[ Dodano: 04 Lut 2010 03:32 ]
poszlo pw
powinno być mniej więcej tak ze nagrywasz plytke z odpowiednimi animacjami ( w odpowiednim formacie- JMA) odpalasz w radyjku ... otwierasz i zapisujesz ...
Zapisanie w tym formacie powninien ogarnac program Image Converter , ktory rowniez powinien byc dozucony z radiem ..
Tak jest w niektorych modelach JVC z animacja .. nie wiem czy u Cibie bedzie to dzialac .. ale warto spróbować
Jak nie masz programu to odezwij się na priv bo tu niestety nie mogę wkleić ...
pozdro
[ Dodano: 04 Lut 2010 03:32 ]
poszlo pw
ex: MK4 245 km/460nm