Witam mam dylemat bo nie wiem czy ten oto wzmacniacz:
Alpine mrv-t500
da rade zasilić moją skrzynke z JBL'a o mocy 1200 wat max, 350 wat rms
doradziłby ktoś ?
czy da rade mi tej skrzynce??
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
na skrzyni jedyne co pisze do "XL series" więcej danych pewnie będzie na głośniku ale za dużo odkręcania, jezeli by ci to pomogło mogę wrzucić fote tej skrzyni
[ Dodano: 14 Lut 2010 21:45 ]
wszystko zamontowane i wzmak dziala dobrze ;] wszystko daje rade ;] ale na maxa nie moge tego wszystkiego sluchac... głowa az boli... nie wiedzialem ze 1200 wat to tak duzo :] ustawione ma polowe i wszystko gra wysmienicie ;] ale czasami musze ywlaczyc ;] chyba taki dudnienie nie jest dobre na dluzsza jazde :/ ostatnio po godzinie jazdy w trasie to czulem sie jak na kacu :/
[ Dodano: 14 Lut 2010 21:45 ]
wszystko zamontowane i wzmak dziala dobrze ;] wszystko daje rade ;] ale na maxa nie moge tego wszystkiego sluchac... głowa az boli... nie wiedzialem ze 1200 wat to tak duzo :] ustawione ma polowe i wszystko gra wysmienicie ;] ale czasami musze ywlaczyc ;] chyba taki dudnienie nie jest dobre na dluzsza jazde :/ ostatnio po godzinie jazdy w trasie to czulem sie jak na kacu :/
jeśli ci pomogę nie zapomnij o kliknięciu w "pomógł" ;)