mk4 audio - potrzebna podpowiedz
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
mk4 audio - potrzebna podpowiedz
witam jestem nowym uzytkownikiem forum a juz mam taki problem , mianowicie zastanawiam sie czy do fabrycznego radia vw ( z nawigacja ) jest mozliwosc podlaczenia nie oryginalnej tuby i wzmacniacza ?
z gory dzieki za odpowiedzi i poswiecenie czasu na przeczytanie tego . pozdrawiam Piotrek
z gory dzieki za odpowiedzi i poswiecenie czasu na przeczytanie tego . pozdrawiam Piotrek
musisz kupić taki adapter
http://allegro.pl/item890051811_konwert ... k_rca.html
jakościowo to nie jest dobre no ale jedyne wyjście w twoim przypadku
http://allegro.pl/item890051811_konwert ... k_rca.html
jakościowo to nie jest dobre no ale jedyne wyjście w twoim przypadku
no daje, zależy co oczekujesz po swoim audio,xander_88 pisze:to mowil ze spoko daja rade te przejściówki ..
ja u siebie nie miałem, ale u kolegi montowaliśmy, różnica jest zauważalna, zależy jakie też inne klocki sąxander_88 pisze:testowałeś to ??dużo gorzej ?
jak nie masz rca na radio to jedyne wyjście, trzeba jakoś sygnał do wzmacniacza przesłać
Witam
Koledzy może są wyjścia. Spytaliście się autora jaki ma model radia?
Niech autor abczgr, napisze jaki dokładnie ma model radia i wtedy napiszemy czy można czy nie.
Brak wyjść RCA na tylnym panelu radia nie świadczy że nie ma wyjścia na wzmacniacz.
Wystarczy kupić odpowiednią wtyczkę i będzie wyjście na wzmacniacz. Np. nawigacja MCD ma wyjście na wzmacniacz Młodszy brat zapewne też.
Koledzy może są wyjścia. Spytaliście się autora jaki ma model radia?
Niech autor abczgr, napisze jaki dokładnie ma model radia i wtedy napiszemy czy można czy nie.
Brak wyjść RCA na tylnym panelu radia nie świadczy że nie ma wyjścia na wzmacniacz.
Wystarczy kupić odpowiednią wtyczkę i będzie wyjście na wzmacniacz. Np. nawigacja MCD ma wyjście na wzmacniacz Młodszy brat zapewne też.
Ostatnio zmieniony pt sty 29, 2010 17:18 przez popak20, łącznie zmieniany 2 razy.
xander_88, Powinieneś mieć wyjście na wzmacniacz
Według oznaczeń wyjść z nawi:
LUB
Tylko nie wiem czy wyjście jest 2 kanały czy 4 kanały. Jak będą dwa to może by że komendy głosowe z nawi nie będą szły przez wzmacniacz tylko przez wyjście głośnikowe. jest to minus. Lepiej zobaczyć przed zakupem jak jest możliwość na naklejce wyprowadzeń na nawi bo taka powinna być.
Pozdrawiam
Według oznaczeń wyjść z nawi:
LUB
Tylko nie wiem czy wyjście jest 2 kanały czy 4 kanały. Jak będą dwa to może by że komendy głosowe z nawi nie będą szły przez wzmacniacz tylko przez wyjście głośnikowe. jest to minus. Lepiej zobaczyć przed zakupem jak jest możliwość na naklejce wyprowadzeń na nawi bo taka powinna być.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pt sty 29, 2010 23:52 przez popak20, łącznie zmieniany 5 razy.