Projekt panelu na tylne drzwi golf mk2
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- tomogolf2
- Forum Master
- Kontakt:
Projekt panelu na tylne drzwi golf mk2
Od dłuższego czasu mysle jak zrobic odpowiedni panel w tylne drzwi do golfa 2, cos na podobienstwo tego z mk3,narazie mam głosnik wstawiony na sztuke w dystansie własnej roboty, oczywiscie wszystko jest tak jak powinno, drzwi wygluszone itd.. chodzi o taki panel zeby zmiescil sie głosnik 16, przełacznik szyb i niewielka kieszonka,ewentualnie jeszcze gdzies tweeter, ale niekoniecznie, bo mam odpowiednie miejsce dla niego, jak wiadomo w golfie nie ma zbyt duzo miejsca miedzy boczkiem a kanapa na kieszonke... moze rzuciło wam sie w oczy jakies zdjecie, projekt czegos podobnego co chodzi mi po głowie, bede bradzo wdzieczny za wstawke.Pozdrawiam
- tomogolf2
- Forum Master
- Kontakt:
z przodu jest zestaw, z tylu jest tez taki sam,ale chce zeby to co jest z tylu wygladało normlanie, jezdzac z przodu slychac tylko przedni zestaw to prawda,siedzac z tylu słuchajac tego co jest z przodu nie robi wrazenia, sluchajac tyniego zestawu jest o niebo lepiej, nie jestem samolubem i nie mysle tylko o sobie... mysle tez o ludziach z tylu...
- tomogolf2
- Forum Master
- Kontakt:
tak własnie mam teraz zrobione ale brak w tym estetyki;/ niby skora do skory pasuje ale sterczacy kwadrtat a w nim głosnik to wogle mi sie nie widzi...k0nr4d pisze:Raczej żadnego wypasionego panela z kieszonką nie wykombinujesz na tylne drzwi. Boczek nie ma wgłębienia na kieszeń, jak przedni. Jedyne co Ci pozostaje to po prostu przykręcić płytę MDF z eleganckim podfrezowaniem na maskownicę i nakleić na to skaj lub wykładzinę do subwooferów.
- tomogolf2
- Forum Master
- Kontakt:
na dlugich odcinach i dosc czesto osobiscie jezdze z tylu wiec wiem jak to wyglada z tej perspektywy, rzeczywiscie bardzo male te zdjceie, prawie nic nie widac...
Ostatnio zmieniony sob sty 23, 2010 13:02 przez tomogolf2, łącznie zmieniany 1 raz.