Witam !!
Podejrzewam ,że tutaj znajdę speców od car audio . Więc chciałbym kupić radyjko tak do 400zł ( noo 500 ,ale to taki max max max ). Teraz mam alphe , wiec no wymiana konieczna .W sumie od radyjka wymagam ,żeby odtwarzało CD ,Mp3 , mialo wejscie USB no i aux . Głośników nie wymieniam ( na razie )- nie stać mnie . Moglibyście doradzić jaki sprzęcior sobie fundnąć?
Ja także mam w swoim aucie Alphe
Mam zamiar jednak wymienic je na Pioneer DEH-2100 UB(już go kupiłem).
Ma to wszystko czego oczekujesz:)
Odtwarza płyty CD, czyta MP3 i ma gniazdo USB.
Cena radia jest przystępna(ok.400 zł.).
Ostatnio zmieniony śr sty 06, 2010 19:31 przez Pretorianin, łącznie zmieniany 1 raz.
Cześć wszystkim, mam podobny dylemat jak przemol91. Szukam radyjka do mojego mk4 z USB. Cena max do 500 zł, do tego jakieś głośniki przód i tył (wersja 3d), też w rozsądnej cenie. Zaznaczam, że słucham zróżnicowanej muzyki. Nie jestem audiofilem, ale chciałbym żeby całość fajnie mi grała. Planuje też wygłuszyć drzwi. Na razie nie planuje wzmacniacza ani skrzynki basowej. Dzięki wielkie za opd. Pozdro.
viewtopic.php?f=109&t=487008 VW Passat B5 3B byZATOX AFN+, 141 KM 330 Nm,-30, Royal Green Mica, CA Alpine CDA 117ri u-Dimension RM-V41 Morel Tempo 6 RE 10S4
Jakie polecicie w miarę dobre radio za około 300-400zł?
Wymagania:
- w miarę dobra gra na seryjnych głośnikach (póki co nie mam hajsu na nowe głośniki)
- USB
- kolor wyświetlacza pasujący do MK4