ANKIETA- SUB do 180RMS
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- kamska
- Użytkownik
- Auto: Skoda Karoq Sportline FL 2.0 TDI, Suzuki Bandit 650N, Renault Premium 270dci, Kangoo 1,5 DCI
ANKIETA- SUB do 180RMS
Witam,
Posiadam piecyk Helix DB FOUR, który zasila mi na przodzie DB 6.21.
Pozostaje dorzucenie dobrego suba i tu mam dylemat, z tego co wyczytalem, to na mostku będę miał max 180RMS, co kupic? 10, czy 12 cali i jakiej firmy?
Dodam, że przód gra bardzo ładnie- bass jest dość potężny, no ale bakuje tyłu....
Długo szukam i szukam, nadal nie wiem co wybrać. Zakładam ankiete z faworytami.
pozdrawiam
Posiadam piecyk Helix DB FOUR, który zasila mi na przodzie DB 6.21.
Pozostaje dorzucenie dobrego suba i tu mam dylemat, z tego co wyczytalem, to na mostku będę miał max 180RMS, co kupic? 10, czy 12 cali i jakiej firmy?
Dodam, że przód gra bardzo ładnie- bass jest dość potężny, no ale bakuje tyłu....
Długo szukam i szukam, nadal nie wiem co wybrać. Zakładam ankiete z faworytami.
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony ndz sty 03, 2010 00:57 przez kamska, łącznie zmieniany 1 raz.
- kamska
- Użytkownik
- Auto: Skoda Karoq Sportline FL 2.0 TDI, Suzuki Bandit 650N, Renault Premium 270dci, Kangoo 1,5 DCI
No super, to bardzo ciekawe....powalla pisze: Jak znajdziesz to kup z 10szt i jeszcze zarobisz na tym ... a tak serio ten model juz jest niedostępny
Jednak prosiłbym o konkrety- co mam kupić? do 400zł i 180RMS.
Jak na razie, to moim faworytrm jest Hertz DS 250, czy jest sens szukać czegoś lepszego???
[ Dodano: 28 Gru 2009 21:36 ]
Chyba nikt mnie tu nie lubi... ;(kamska pisze:No super, to bardzo ciekawe....powalla pisze: Jak znajdziesz to kup z 10szt i jeszcze zarobisz na tym ... a tak serio ten model juz jest niedostępny
Jednak prosiłbym o konkrety- co mam kupić? do 400zł i 180RMS.
Jak na razie, to moim faworytrm jest Hertz DS 250, czy jest sens szukać czegoś lepszego???
tyle znawców, a nikt nie chce mi doradzic jakiego suba kupic?
- smokatsu84
- Użytkownik
- Kontakt: