CD/mp3
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
CD/mp3
co myslicie o takich markach jak ---> BOSCHMAN lub tej to wogle nie znam DALCO bardzej chodzi mi o te DALKO??
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
Co do radyjek Dalco i Boschmann moge służyc pomoca znam troche tych modeli handlowało sie tym i nadal sie handluje co do Boschmanna sa dość dobre radia jeśli chodzi o usterki, nie ma ich tak naprawde tak dużo wadą jest że czytają długo mp3 choć nie wszystkie ile chcesz wydać na radio ?? Co do Dalco jest wiele produktów, których osobiście nie polecam. Napisz model jaki Cie interesuje to Ci powiem co to za badziew a tak na marginesie, czasem lepiej kupić jakiś dobry radioodtwarzacz markowy.
-
- Nowicjusz
Witam,
Ja właśnie skuszony ceną zakupiłem miesiąc temu radio DENVER w Biedronce- 249 zeta. Wyglądało nawet dość efektownie- duży wyświetlacz DOT-Matrix. Miało weście na kartę SD i USB do podłączenia FlashDriva. Co z tego, po czterech dniach stanęło. Zablokowała się płyta w napędzie i musiałem je zwrócić razem z płytą. Na szczęście od ręki oddali mi kasę.
Powiedziałem, dość eksperymentów z Biedronkowymi radiami. Tanie mięso jedzą psy. Zakupiłem na Allegro nowego Pioneera DEH 4700 i jestem bardzo zadowolony. Dźwięk jest krystalicznie czysty, ogromne możliwości dopasowania jego chrakterystyki, zadnych przeskoków płyt nawet na białostockim bruku. Super. Udało mi się je kupić za 460 zł. Dlatego każdemu polecam kupno markowego sprzętu- Pioneer, Alpine, Clarion. Zadnych Firstów, Denverów itp. To zmarnowane pieniądze.
Pozdrawiam
Ja właśnie skuszony ceną zakupiłem miesiąc temu radio DENVER w Biedronce- 249 zeta. Wyglądało nawet dość efektownie- duży wyświetlacz DOT-Matrix. Miało weście na kartę SD i USB do podłączenia FlashDriva. Co z tego, po czterech dniach stanęło. Zablokowała się płyta w napędzie i musiałem je zwrócić razem z płytą. Na szczęście od ręki oddali mi kasę.
Powiedziałem, dość eksperymentów z Biedronkowymi radiami. Tanie mięso jedzą psy. Zakupiłem na Allegro nowego Pioneera DEH 4700 i jestem bardzo zadowolony. Dźwięk jest krystalicznie czysty, ogromne możliwości dopasowania jego chrakterystyki, zadnych przeskoków płyt nawet na białostockim bruku. Super. Udało mi się je kupić za 460 zł. Dlatego każdemu polecam kupno markowego sprzętu- Pioneer, Alpine, Clarion. Zadnych Firstów, Denverów itp. To zmarnowane pieniądze.
Pozdrawiam
...dokładnie ... Tani sprzęt jest dla bogatych , bo biedniejszego nie stać żeby dwa razy płacić ...zibi121 pisze:(...)Tanie mięso jedzą psy.(..)Dlatego każdemu polecam kupno markowego sprzętu- Pioneer, Alpine, Clarion. Zadnych Firstów, Denverów itp. To zmarnowane pieniądze.(...)
Pozdr .
:bylo: :bajer:
Ja tak samo jak zibi121 skusiłem się na radyjko co prawda firmy AEG (która robi dobry sprzęt AGD) ale wyglądało jak niektóre odtwarzacze micromaxx. Grało bardzo fajnie i fajnie wyglądało aż po dosłownie kilku dniach zaczęło się włączać EONTA-DX lub EONTA-LO ja sie już radyjko rozgrzało. Nawet jak się słuchało płyty też się włączało. No masakra było bo ta funkca w niewiadomy sposób blokowało wszystkie przyciski. No trzeba było się namęczyć naciskając przycisk TA żeby odblokować albo zdjąć panel i odczekać chwile. Strasznie dokuczliwe. W serwisie nie wiedzieli o co chodzi Jeden spec powiedział ze nawet nie bierze czegoś takiego do naprawy. Sprzedałem to radyjko informując oczywiście o wadzie.
Teraz kupiłem Pioneera DEH-4700MP i jestem zadowolony i jeszcze przy okazji mam 2 lata gwarancji u siebie w mieście. A kupiłem za 480 zl
Nie dajcie sie na tanie radia. Tylko firmówki.
Mój tata ma sony MP-40 i musze powiedzieć że hula już 2 lata i jest git. Gra podobnie jak mój pioneer bo sprawdzałem u siebie w aucie oba radia. Nie wiem o co tak się czepiacie do sony w innych tematach ale jak dla mnie jest spoko chociaż ich design nie zawsze przypada mi do gustu.
Teraz kupiłem Pioneera DEH-4700MP i jestem zadowolony i jeszcze przy okazji mam 2 lata gwarancji u siebie w mieście. A kupiłem za 480 zl
Nie dajcie sie na tanie radia. Tylko firmówki.
Mój tata ma sony MP-40 i musze powiedzieć że hula już 2 lata i jest git. Gra podobnie jak mój pioneer bo sprawdzałem u siebie w aucie oba radia. Nie wiem o co tak się czepiacie do sony w innych tematach ale jak dla mnie jest spoko chociaż ich design nie zawsze przypada mi do gustu.
[b]VW Caravelle LONG 2,5 TDI ACV[/b] (2011-...)
[b]Audi A6 C4 Avant 2,5 TDI AEL 6-gear[/b] (2009-...)
[b]Audi 80 GTE[/b] (2006-2009)
[b]VW Golf mk2 1,3[/b] (2005-2006)
[img]http://republika.pl/a_glasgall/Allegro/AUDI.jpg[/img]
[b]Audi A6 C4 Avant 2,5 TDI AEL 6-gear[/b] (2009-...)
[b]Audi 80 GTE[/b] (2006-2009)
[b]VW Golf mk2 1,3[/b] (2005-2006)
[img]http://republika.pl/a_glasgall/Allegro/AUDI.jpg[/img]