Głosniki w Golfie IV

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

UcHO
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia

Post autor: UcHO » śr gru 21, 2005 01:31

Moim zdaniem konstrukcja drzwi w mkIV i tak zapewnia dobre granie nawet seryjnym głosnikom, jezeli nie chcesz pakowac sie w duze pieniadze to moze najpierw wyglusz wszystko dokladnie, a pozniej jak juz bedziesz chciał wiecej to kup te phonocary.. jednak zapewniam Cie, jak Ci zagra ladnie bedziesz chciał wiecej i kupisz porzadne glosniki
wiec moim zdaniem najpierw wyglusz, jak Ci bedzie za mało to kup dobre glosniki a nastepnie wzmacniacz. Pozdrawiam :chytry:

Awatar użytkownika
TUTENHAMON
Forumowy spamer :)

Post autor: TUTENHAMON » śr gru 21, 2005 11:16

[quote="UcHO"]Moim zdaniem konstrukcja drzwi w mkIV i tak zapewnia dobre granie nawet seryjnym głosnikom

Chłopie nie ma aut w klasie podstawowej i średniej w których drzwi są wygłuszone poprawnie i zapewniaja pożadne granie głosnika

TUTENHAMON

UcHO
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia

Post autor: UcHO » śr gru 21, 2005 16:55

[quote="TUTENHAMON
Chłopie nie ma aut w klasie podstawowej i średniej w których drzwi są wygłuszone poprawnie i zapewniaja pożadne granie głosnika[/quote]
Tutenhamon: a czy ja napisałem ze drzwi sa wygluszone prawidłowo... bo jakos nie widze :jezor:
chodzi mi o to ze w porownaniu z innymi autami konstrukcja drzwi jest na pewno lepsza niz np. opel, nissan, mazda itd.
prawidłowe wygluszenie to zupelnie inna bajka...

Awatar użytkownika
TUTENHAMON

Post autor: TUTENHAMON » czw gru 22, 2005 10:37

UcHO pisze:[quote="TUTENHAMON
Chłopie nie ma aut w klasie podstawowej i średniej w których drzwi są wygłuszone poprawnie i zapewniaja pożadne granie głosnika
Tutenhamon: a czy ja napisałem ze drzwi sa wygluszone prawidłowo... bo jakos nie widze :jezor:
chodzi mi o to ze w porownaniu z innymi autami konstrukcja drzwi jest na pewno lepsza niz np. opel, nissan, mazda itd.
prawidłowe wygluszenie to zupelnie inna bajka...[/quote]

Ja bym powiedział że zarówno mazda nissan toyota poczynając od roczników 98 maja takie same włąściwości głuszenia ponieważ od tego roku postawiono większy nacisk na usztywnienie drzwi (bezpieczeństwo) dlatego troxhe lepiej głuszą.

TUTENHAMON

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”