blaupunkt RCD 500
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
blaupunkt RCD 500
czy ktoś próbował upchnąć do konsoli środkowej dwójeczki radio blaupunkta RCD 500 ? to takie duże jak ma nowy caddy lub też czasem mk5. zastanawiam sie jak by to wyglądało, bo już mnie przestało bawić wyciąganie panela non stop a takie radyjko za małą kasę można dostać
viewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
Zależy gdzie chcesz zamontować. U góry czy na dole w konsoli.
W dolnej konsoli może być problem bo nie wiem jak wysoki ma tył to radio. Jak mniej więcej jak front to trzeba upchać jak najniżej kosztem tej dużej wnęki. Wyzej będzie cieżko chyba że pozbędziesz się obudowy kanałów do nawiewów bo one przeszadzają bo od góry będą blokowały.
Więc jeżeli chcesz je tam upakować nie obędzie się bez kompleksowej przeróbki konsoli z obiciem tapicerskim włącznie żeby to po ludzku wyglądało. No i mocowanie tego radia. Trzeba pomyśleć nad porządnym mocowaniem tego radia. Więc jest dużo zabawy ale jest do zrobienia. Tylko że wtedy strasznie nisko byłoby to radio.
W dolnej konsoli może być problem bo nie wiem jak wysoki ma tył to radio. Jak mniej więcej jak front to trzeba upchać jak najniżej kosztem tej dużej wnęki. Wyzej będzie cieżko chyba że pozbędziesz się obudowy kanałów do nawiewów bo one przeszadzają bo od góry będą blokowały.
Więc jeżeli chcesz je tam upakować nie obędzie się bez kompleksowej przeróbki konsoli z obiciem tapicerskim włącznie żeby to po ludzku wyglądało. No i mocowanie tego radia. Trzeba pomyśleć nad porządnym mocowaniem tego radia. Więc jest dużo zabawy ale jest do zrobienia. Tylko że wtedy strasznie nisko byłoby to radio.
zastanawiałem sie nad miejscem po świętej pamięci popielniczce bo mam tam teraz zwykłe radio, no i jakby jeszcze wywalić tą wnęko-pułeczke która tam została to troszke to powiększając może by weszło. jak bede miał chwilke to wyjme konsole i zobacze co sie da zrobić
viewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...