witam ,. . mam moze i mała prosbe dla tych ktorzy wiedza jak to zrobic a dla mnie jest ona ogromna bo nie wiem jak to zrobic napisalem prawie po ludzku
a wiec mam glosnik JBL-a w skrzyni otwartej nie wyliczonej pod ten glosnik poprostu jakas skrzynia z cienkiego mdf-u nie nadajaca sie do niczego chciualbym aby ktos podał mi wymiary skrzynki w ktorej ten glosnik powinien siedziec . chce zrobic obudowe z MDF-u 22mm zeby to ładniej zagralo . .. dane glosnika
* moc ciągła RMS: 275 W
* moc szczytowa: 1100W
* pasmo przenoszenia: 23 Hz - 450 Hz
* skuteczność: 93 dB
* impedancja: 4 Ohm
* wychylenie Xmax (liniowo, w jedną stronę): 14,2 mm
* głębokość montażu: 164 mm
* f(s)= 30.95 Hz
* R(e)= 3.75 Ohms
* Q(ms)= 7.413
* Q(es)= 0.864
* Q(ts)= 0.773
prosba o wyliczenie
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
DJ_SM,
tak . . dziekuje bardzo . .. a teraz pytanie ktora obudowa podana i wyliczonma przez producenta zagra najlepiej do sluchania praktycznie wszystkiego od hip hopu ronzych rozniastych techno trance az po gatunki typu scorpions gregorian O.N.A . . slucham poprostu wszystkiego raz tego raz tego raz tego . . chciałbym tez potezne niski bass zeby naprawde nisko zszedl bo na tej skrzyni ktora mam jest poprostu ,,dudnienie''Takie coś kolegę zadowoli?
- GTI EDITION -
cienki500, odpuść, jak wiesz umarłemu ani święcona woda nie pomoże. Zrób tak jak pisałem i powinno cie zadowolić
Ostatnio zmieniony pt lis 13, 2009 19:07 przez DJ_SM, łącznie zmieniany 1 raz.