Brakujący element przy radiu gamma help
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
Brakujący element przy radiu gamma help
Witam wszystkich forumowiczów...zakładam temat ponieważ mam problem..jestem nowy i zbytnio na samochodach sie nie znam a co dopiero na poprawnych nazwach niektórych elementów..szukałem podobnego tematu ale nei znalazłem..wszyscy pisza ze niemaja kodu a u mnie sprawa wyglada inaczej..na samym poczatku jak nabyłem mojego golf 4 tdi to zacząlem bawić sie radiem i jak je właczyłem to pisało mi coś o jakimś panelu i jak sie dopatrzyłem to brakuje mi czegoś pod wyświetlaczem..radio uruchomiłem bo wcisnąłem przycisk taki ukryty w tym co brakuje tak że radyjko spoko gra nie mam jakiś wygórowanych oczekiwać ale denerwója mnie te czerwone diody świecące raza jak nic a i ddziwna rzecz bo ..nawet po wyjeciu kilku krotnym akumulatora nie pyta sie o kod( ale to nie ważne ) bo mam inny problem
Proszę poweidzcie czego mi brakuje i jak sie to profesionalnie nazywa sie ta część...a może ktoś ma do opchania brakujacy element albo wie ile kosztuje i gdzie go można znaleźć
małe foto
bede wdzieczny za pomoc
Proszę poweidzcie czego mi brakuje i jak sie to profesionalnie nazywa sie ta część...a może ktoś ma do opchania brakujacy element albo wie ile kosztuje i gdzie go można znaleźć
małe foto
bede wdzieczny za pomoc
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz