Gdzie ukryć wzmacniacz GOLF IV
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- W_I_T_E_K
- ...
- Kontakt:
Gdzie ukryć wzmacniacz GOLF IV
Witam posiadam golfa IV i chwilowe takie rozwiązanie ze wzmacniaczem:
I teraz pytanie gdzie ukryć wzmacniacz? W kole zapasowym odpada bo jest tam już lewarek , gaśnica i trójkąt .
Jak wygladają wasze instalacje ?
Ładujta fotki!
I teraz pytanie gdzie ukryć wzmacniacz? W kole zapasowym odpada bo jest tam już lewarek , gaśnica i trójkąt .
Jak wygladają wasze instalacje ?
Ładujta fotki!
głośnik dużo miejsca nie zajmuje, te wypełnienia to tak jak piszesz - wypełnienia = rzecz zbędna... a biorąc pod uwagę, że Twój wzmacniacz ma bardzo małe gabaryty, to bez problemowo się tak zmieści (ja mam ponad 2 razy większy wzmacniacz i jeszcze hoho ile miejsca zostało)
a jak nie chcesz tak jak u mnie, to możesz jeszcze pod siedziskiem tylnej kanapy, pod fotelem pasażera, podejrzewam, że nawet za deską rozdzielczą wygospodarowałbyś wystarczająco dużo miejsca... no chyba, że chcesz, żeby "publika" widziała że masz wzmacniacz - wtedy proponuję zabudować go tak jak głośnik, tylko po drugiej stronie bagażnika
a jak nie chcesz tak jak u mnie, to możesz jeszcze pod siedziskiem tylnej kanapy, pod fotelem pasażera, podejrzewam, że nawet za deską rozdzielczą wygospodarowałbyś wystarczająco dużo miejsca... no chyba, że chcesz, żeby "publika" widziała że masz wzmacniacz - wtedy proponuję zabudować go tak jak głośnik, tylko po drugiej stronie bagażnika
- hayperekpo
- VWGolf.pl Killer