Głośniki przednie do mk4
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
cortezo jak kamieniem o ściane koledzy ci wyżej napisali jak sie sprawa ma a ty dalej nie kumasz przeczytaj temat dokładnie od poczatku i zbieraj kase a nie kombinuj niby chcesz kupic pozadne radio a na dobre głośniki ci szkoda kasy co to ma byc zabudowa typu szpaner .... nazbieraj troche grosza potem poczytaj poogladaj co cie interesuje i dopiero pytaj. Mi tam graja tylko dwa głośniki z jednej strony i nie kombinuje z jakims tanim badziewiem zbieram kase i nie marudze . ps pomyśl potem pisz
[url=http://www.ratlook.pl][img]http://images31.fotosik.pl/364/d5ade2bfa65858dd.gif[/img][/url]
a jaki wzmak musze kupic zeby uradzil 4 glosniki i tube?? ile kanalów
viewtopic.php?f=89&t=349044 Moje MK4
- CrocodileReggae
- Gadatliwa bestia
lepiej kasę na wzmak przeznaczyć...cortezo pisze:narazie pod sony xplood ale niedlugo zmieniam na cos lepszego
ale mają ten plus że w zasadzie bez straty na wartości dają się odsprzedaćcortezo pisze:w uzywki nei chce sie bawic bo to rozniej pozniej bywa ;(
masz 700zł - rób drzwi
[ Dodano: 07 Wrz 2009 21:17 ]
cortezo pisze:i tube??
4 kanałowycortezo pisze:a jaki wzmak musze kupic zeby uradzil 4 glosniki i tube?? ile kanalów
50 W RMSu na kanał
przód 2 kanały + sub (skrzynia) 2 kanały w mostku
www.gustavo.pl najlepsza kawa w Puławach :)
AHF: 142KM 325Nm AWX: 171KM 378Nm CAYC: 160KM 313Nm by Rogalotti
www.rperformance.pl
AHF: 142KM 325Nm AWX: 171KM 378Nm CAYC: 160KM 313Nm by Rogalotti
www.rperformance.pl
tylko nie moge sobie zostawic tego radia sony bo wlasnie jest lipa bo nie ma wejscia na wzmak to nie jest nowe radio... ;/ ale super gra tylko ze nie ma tego wejscia ..;/ a jakiej firmy wzmacniacz?
viewtopic.php?f=89&t=349044 Moje MK4
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
w serii do tweetera jest kondzioł a do woofera cewka...to tworzy taką niby zwrotnicę, najpierw wygłusz drzwi od tego się wszystko zaczyna, potem zbieraj kasę na jakieś granie bo nie ma sensu kupować sprzętu za 200zł jeśli seria zagra tak samo albo i lepiej uzbieraj jeszcze troszkę grosza i dopiero zaczynaj modyfikacje Audio.cortezo pisze:to co tweeterow lepiej nei wymieniac? a jak zwrotnica? tez jej nie wymieniac? tej orginalnej? niech zostanie? kupic wzmak i glosniki tylko?
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
święta racja, zwłaszcza, że old schoolowe dla mnie jakoś cieplej grająDJ_SM pisze:cortezo, jest kilka fajnych alpinek na allewiadomo jakim serwisie, xetec vector v200.4, sony 3040f szukaj jakiegoś old schoola nie ma sensu pchać się w jakiś nowy badziew typu magnat, BM czy inne.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf