Witajcie , nie wiem czy dobrze tutaj napisałem, czy ten dział itd, w razie nie to prosze o przeniesieni do odpowiedniego działu ,
problem jest następujacy , kolga kupił paska b4, jak sie okazało , to handlarzyki jeszcz nie zdazyli wyciągnąc radia, bo powiem szczerze ze cieezko szło w kazdym badz razie po wlaczeniu radia pojawia sie napis SAFE, to kojarze ze radio zostało zablokowane ze wzgledu na brak prądu (podobno te radia maja jakas pamięc , jak widac chyba krótka )
w kazdym badz razie nie reaguje na zaden przycisk , zeby wpisac kod, a tutaj sie pojawia wlasciwa prosba, czy jst ktos w stanie rozkodowac owo radio tylko po numerze sryjnym ?
ponizej wrzucam zdjecia owego radia , zeby nie było podjrzenia ze kradzione itd, wszsytko jest 1000% legalne , radio było nawet na wyposazeniu rozkodowanym z
wlepki z bagaznika ( smieszne jest to ze wedle wlepki powinna byc skrzynia 6 gang w tym roczniku to chyba niespotykane , ale rozne cuda zna swiat , kolejna zagadka to nie ma kostki nigdzie do czujnika cofania instalacja jest oryginalna, zadnej rzezby nie widac, czujnik w skrzyni jest, a do niego nic nie jest podpięte , szukalismy kilkanascie minut i nie ma cuda jak widac sie dzieją a moze hlmut jakis zazyczył sobie skrzynie 6 ? jest to mozliwe ? w 95 roku ? bo ja zgłupialem , tempomat ma , na wlepce o tym cicho, klime ma , na wlepce o niej tez cisza , no pomieszanie z poplątaniem )
w imieniu swoim jak i kolegi wielkie serdeczne dzieki !!!!!
Prosba o przysługe
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Prosba o przysługe
Ostatnio zmieniony wt sie 11, 2009 23:54 przez guti, łącznie zmieniany 1 raz.
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!
Na wlepie masz wyposażenie,gdy wychodzi auto z fabryki,a w salonie możesz dołożyć co chcesz i tego już na wlepie nie będzie później...a moze hlmut jakis zazyczył sobie skrzynie 6 ? jest to mozliwe ? w 95 roku ? bo ja zgłupialem , tempomat ma , na wlepce o tym cicho, klime ma , na wlepce o niej tez cisza , no pomieszanie z poplątaniem )
Sprzedam tłokorozdzielacz z falą z pompy 11mm
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
no tak wlasnie myslalem ze pozniej to ludzie cuda wianki dokladaja, a drugi sie męczy no , ale co z ta skrzynia na wlepie 6 bigów, a w aucie 5 ( do porzodu oczywiscie )Byku21 pisze:Na wlepie masz wyposażenie,gdy wychodzi auto z fabryki,a w salonie możesz dołożyć co chcesz i tego już na wlepie nie będzie później...
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!
tego już nie wiem./...
[ Dodano: 11 Sie 2009 20:23 ]
http://www.sendspace.pl/file/ayWycddP/
a ściągnij sobie te kalkulatory,może pomogą
[ Dodano: 11 Sie 2009 20:23 ]
http://www.sendspace.pl/file/ayWycddP/
a ściągnij sobie te kalkulatory,może pomogą
Sprzedam tłokorozdzielacz z falą z pompy 11mm