cos sie trzesie w drzwiach
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
cos sie trzesie w drzwiach
witam zabieram sie za wygłuszenie dzrzwi ale mam problem a mianowicie cos w drzwiach mi cały czas skrzypi jak stoje na parkingu i podkrece troche radyjko to tego nie słychac dopiero jak jade na wybojach zaczyna skrzypiec z obu stron odgłosy dochodza gdzies z okolicy zamka problem znika jak samochód jest mokry (po deszczu lub myjni ) wtedy jast cicho myslałem ze to uszczelki w drzwiach kupiłem silikon w spreyu ale to nic nie pomogło pomózcie
powered by xes...
to my tu mamy ci zgadnac co ci skrzypi?.... zdejmij tapicerke i sie przejedz.niech pasazer patrzy,slucha..
[ Dodano: Czw Lip 30, 2009 19:55 ]
zobacz jak juz czy masz na bolcu na słupku taką plastykową tulejke.jesli jej niema to drzwi mogą drżec po dziurach i skrzypiec.mialem ak w mk2.owinelem dokladnie tasma izolacujną ten bolec i przeszło.
[ Dodano: Czw Lip 30, 2009 19:55 ]
zobacz jak juz czy masz na bolcu na słupku taką plastykową tulejke.jesli jej niema to drzwi mogą drżec po dziurach i skrzypiec.mialem ak w mk2.owinelem dokladnie tasma izolacujną ten bolec i przeszło.
Ostatnio zmieniony czw lip 30, 2009 20:01 przez Duber, łącznie zmieniany 2 razy.