Witam,wiem wiem ze sie juz smiejecie ale nie mam kasy na nic lepszego w tej chwili,bardzo prosze o rade jaki model Boschmanna bedzie dobry bo czytalem ze niektore sa nie najgorsze do drzwi o srednicy 16,5cm.
Pozdrawiam
glosniki Boschmann w drzwiach
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Nikt tu się nigdy nie śmiał z tego, że ktoś nie ma na cos kasy . Śmieszne jest jak ktoś nie czyta FAQ, pyta o rzeczy oczywiste i jeszcze ma pretensje, ze mu się zwraca uwagę . To, że masz inne wydatki nie jest zabawne . Napisz ile masz tej gotówki ...
BTW. Podzielam zdanie TaOa – napisz ile masz, zobaczymy ile Ci brakuje… Mi też się nie przelewa i właśnie dlatego nie stać mnie na tani szajs . Ktoś kto ma kasę, zawsze może kupić coś lepszego; ja jak w coś inwestuję to perspektywicznie a nie „na teraz” …
Pozdr .
BTW. Podzielam zdanie TaOa – napisz ile masz, zobaczymy ile Ci brakuje… Mi też się nie przelewa i właśnie dlatego nie stać mnie na tani szajs . Ktoś kto ma kasę, zawsze może kupić coś lepszego; ja jak w coś inwestuję to perspektywicznie a nie „na teraz” …
Pozdr .
:bylo: :bajer:
Re: glosniki Boschmann w drzwiach
dzieki za tak szybkie odpowiedzi,ale mam tylko okolo 120zl,choc nie lubie prowizorki to jednak nie moge juz sluchac oryginalnych glosnikow w desce,pozdrawiamabsalon pisze:Witam,wiem wiem ze sie juz smiejecie ale nie mam kasy na nic lepszego w tej chwili,bardzo prosze o rade jaki model Boschmanna bedzie dobry bo czytalem ze niektore sa nie najgorsze do drzwi o srednicy 16,5cm.
Pozdrawiam
Dzis (siedzac w pracy ) troche przeszukiwalem forum pod katem marki Boschmann i nie jest tak zle, jak sie trafi na te lepsze modele. Jezeli chodzi o stosunek ceny/jakosci, to wychodzi calkiem niezle
Ja sam sie zastanawialem (narazie teoretycznie bo na wydatki na audio jeszcze nie czas) nad Boschmannem i Hertzem bo roznica cenowa jest 2-3-4 krotna... Ale jak przyjdzie czas na audio, to bede liczyl kase i powazniej o tym myslal
Ja sam sie zastanawialem (narazie teoretycznie bo na wydatki na audio jeszcze nie czas) nad Boschmannem i Hertzem bo roznica cenowa jest 2-3-4 krotna... Ale jak przyjdzie czas na audio, to bede liczyl kase i powazniej o tym myslal
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
Witaj kolego akurat tak się składa że znam te markę od podszewki rzeczywiście niektóre modele są warte swoich pieniązków ale za 120 zł nic z tej marki nie kupisz. Obecnie polecam te głosniki http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=69680408 niestety szybko drożeją ale widzę że teraz cena znowu spadła.
TUTENHAMON