Fotoporada jak wygluszyc drzwi mk3 3d
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
taki mały off top: wiecie co materiałów o wygłuszaniu wrót jest coraz więcej a wy zadajecie coraz bardziej debilne pytania" czy blachogumem malować cale wnętrze wrót czy polowe?" -wymaluj sobie trójkącik, wtedy walory dźwiękowe będą najlepsze,albo "jak dam sam dystans to będzie ok" LUDZIE!!!!! użyjcie logiki w waszym myśleniu !!! wcześniej nie było tyle materiałów o głuszeniu a ludzie nie zadawali takich głupich pytań....nie wiem czy to wynik lenistwa żeby ruszyć trochę głową czy chęć zaśmiecania niepotrzebnie forum...opcja FAQ jest już pogrubiona a chyba powinna być czcionką 40tka aby "młodzi"ja zauważyli
Ostatnio zmieniony pn sie 24, 2009 20:39 przez pies86, łącznie zmieniany 1 raz.
no jasne i cieszył fakt ze zrobiłeś to sam a gdy był jakiś problem nie leciałeś na forum żeby ci pomogli a teraz...żenada szkoda ze jeszcze nikt nie postawił postu"kto mi zrobi wrota za darmo bo mi się nie chce myśleć ani robić?a kumplom powiem ze sam zrobiłem..."
TU moja prośba do admina o wyrzucanie postów na temat wygłuszania do kosza bo pisanie stale tego samego się już robi nudne
TU moja prośba do admina o wyrzucanie postów na temat wygłuszania do kosza bo pisanie stale tego samego się już robi nudne
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Tu też nie o to chodzi że każdy pyta o pierdoły.
Większość z Nas w tym np. ja nie ma zielonego pojęcia ani o elektronice ani o inżynierii, ani o mechanice a już najmniej o sprzęcie grającym .
Jestem informatykiem ^^,
Na wielu fotoporadach jest kilka rożnych sposobów mnie do gustu przypadła własnie ta przedstawiona w tym temacie.
I myślę że każdy o wszystko pyta bo boi się że zrobi coś źle/gorzej, i będzie gorszy efekt.
U mnie na drzwiach niespodzianka, poprzedni wlasciciel próbował wygluszyć drzwi gąbką która się nie nadaje do niczego, za to wodę wchłania bosko!.
Dziś od rana zdzieram te gąbki, jedne drzwi mam już praktycznie gotowe do czyszczenia. Problem w tym że gąbka sie na kawłki rozrywa i na drzwiach mam jej wszędzie po trochu, na dolnej czesci mozna to jakos spachelką i rozpuszczalnikiem do porzadku doprowadzić na górnej nie za bardzo mozna to zmyć. Ale blachogum powinien się tego trzymać.
O co chodzi z tą taśmą aluminiową ?
Właśnie wracam z Leroy Merlin, taśma dekarska Tytan 10x30cm koszt 89zł.
kupiłem jedną rolkę bo była ostatnia ale chyba powinno wystarczyć nie ?
taśmy 10x15 Tytana kosztowały 49 zł/rolka
Większość z Nas w tym np. ja nie ma zielonego pojęcia ani o elektronice ani o inżynierii, ani o mechanice a już najmniej o sprzęcie grającym .
Jestem informatykiem ^^,
Na wielu fotoporadach jest kilka rożnych sposobów mnie do gustu przypadła własnie ta przedstawiona w tym temacie.
I myślę że każdy o wszystko pyta bo boi się że zrobi coś źle/gorzej, i będzie gorszy efekt.
U mnie na drzwiach niespodzianka, poprzedni wlasciciel próbował wygluszyć drzwi gąbką która się nie nadaje do niczego, za to wodę wchłania bosko!.
Dziś od rana zdzieram te gąbki, jedne drzwi mam już praktycznie gotowe do czyszczenia. Problem w tym że gąbka sie na kawłki rozrywa i na drzwiach mam jej wszędzie po trochu, na dolnej czesci mozna to jakos spachelką i rozpuszczalnikiem do porzadku doprowadzić na górnej nie za bardzo mozna to zmyć. Ale blachogum powinien się tego trzymać.
O co chodzi z tą taśmą aluminiową ?
Właśnie wracam z Leroy Merlin, taśma dekarska Tytan 10x30cm koszt 89zł.
kupiłem jedną rolkę bo była ostatnia ale chyba powinno wystarczyć nie ?
taśmy 10x15 Tytana kosztowały 49 zł/rolka
Ostatnio zmieniony wt cze 08, 2010 21:37 przez Dwd89, łącznie zmieniany 4 razy.
Mój Golf III TDI Colour Concept
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1981523#1981523
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1981523#1981523