Prawdopodobnie zablokowane radio..

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

PaulAdmin

Prawdopodobnie zablokowane radio..

Post autor: PaulAdmin » pn lip 06, 2009 07:03

Witam wszystkich.

Wraz z autem kupiłem radio, dość proste ale jest i w miarę dobrze grało. Marka VDO Dayton TR5106X niestety według google jestem chyba jedynym użytkownikiem tego radia w polsce heh. Tu właśnie jest problem, ciężko znaleźć pomoc.

Radio grało, wszytko okey do momentu odłączenia akumulatora (wcześniej zabawa funkcjami przez brata). Podczas włączania wyświetla mi się CODE i po chwili zaczyna grać co sobie zażyczy. Radio ograniczyło się do grania jednej stacji o najsilniejszym sygnale i z wybraną głośnością, nie reaguje na przyciski. Dodam też, że nie odpala się razem z zapłonem (nigdy tak nie było). Właściciel mówi, że nigdy nie wpisywał mu żadnego kodu i nic o tym nie wie. Jeśli macie jakieś informacje które mogłyby mi pomóc byłbym wdzięczny!
Obrazek

Jeśli był podobny temat albo napisałem w złym dziale proszę o przeniesienie w odpowiednie miejsce.
Ostatnio zmieniony pn lip 06, 2009 07:05 przez PaulAdmin, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
stonefree
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy
Kontakt:

Post autor: stonefree » pn lip 06, 2009 22:00

napisz na forum.elektroda.pl

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”