witam
jak wtemacie sprzet jaki bede posiadal i co mam juz:
wzmacniacz gt5-a604 (4 kanaly)
skrzynia gt5-1204bp badz glosnik subwoofer
4 głośniki w drzwiach gt5-652 to posiadam
2 głośniki pólka gt5-693
caly sprzet od jbl
problem mam taki ,że niewiem gdzie ulokowac wzmacniacz i jak go zamaskowac
pierwszym pomysłem to chcialem pod wyszyć to tako klapke co jest nad kołkem o 100mm sklejka i tak na srodku prostopadloscian o wymiarach piecyka plus tam 10-20 mm chodzi mi o to ze czasem wożę towar maly i bagaznik potrzebny i chce tak zamontowac wzmacniacz zeby nie przeszkadzal bo skrzynie to wyjme a jeszcze mam pytanie moze lepiej kupic glosnik subwoofer i jakos go ulozyc zeby nie przeszkadzal w bagazniki prosze o propozycje o wzmacniacz i subwoofer i jak mozna prosic o jakies zdjecia jak macie wy to zamontowane pozdro
wzmacniacz 4glosniki(165mm) 2glosniki(3"x9") skrzy
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
po co ci głośniki w półce ?? poza tym sprzęt od JBL ech
już to kupiłeś i będziesz to miał ?? Szkoda że wcześniej nie pytałeś no nic, a teraz odpowiedź na twoje zapytanie, ja bym to zrobił tak, albo wypierniczyć koło zapasowe i tam zmieścić i wzmacniacz i skrzynie albo, lekko podnieść podłogę, aby wzmacniacz pod nią umieścić, a subwoofer umieścić wewnątrz koła zapasowego, w tedy masz płaską podłogę suba wyciągać nie musisz i niewiele mniejszy bagażnik co prawda na całej powierzchni, ale za to na szerokość nic nie tracisz, a róże rzeczy sie wozi.
już to kupiłeś i będziesz to miał ?? Szkoda że wcześniej nie pytałeś no nic, a teraz odpowiedź na twoje zapytanie, ja bym to zrobił tak, albo wypierniczyć koło zapasowe i tam zmieścić i wzmacniacz i skrzynie albo, lekko podnieść podłogę, aby wzmacniacz pod nią umieścić, a subwoofer umieścić wewnątrz koła zapasowego, w tedy masz płaską podłogę suba wyciągać nie musisz i niewiele mniejszy bagażnik co prawda na całej powierzchni, ale za to na szerokość nic nie tracisz, a róże rzeczy sie wozi.