Beta 4, podlaczanie i pytanko;)

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Frytek

Beta 4, podlaczanie i pytanko;)

Post autor: Frytek » wt paź 18, 2005 11:49

Helo, mam pytanie czy radio BETA 4 jest podswietlane? Jezeli tak to ktorym kabelkiem (wyczylem ze niby pomaranczowy jest do podswietlenia klawiszy - czy to o tochodzi??). Mnie nie dziala a mam ten kabel podpiety.. mozliwe ze nie mam w nim napiecia.. a powinno byc? Ew. moge go zmostkowac z plusem?? Zolty od stacyjki kiedys spalilem nie dziala juz;] Ale nie mostkowalem go z plusem.. i dziala.. zawsze.. wiec chyba nie trzeba? Nie wiem czy w ogole wsyztskie te 3 kable moga byc razem zmostkowane... ? no nic prosze o pomoc

Aha i jezscze pytanie do tego kabla co od stacyjki idzie.. Kabel sam jest dobry.. cos mi widocznie w stacyjce poszlo.. wyjdaje mi sie ze do tego czasu nie mozna tez wlaczyc elektornicznego obrotomierza... tzn niby do tego menu tam wchodzi. (1,2.3...) ale nie dziala jak sie odpali.. to mozeliwe ze z tym powiazane? ew jak to naprawic?? prosze o helpa;)

Avenger
Trance Lord
Trance Lord
Kontakt:

Post autor: Avenger » wt paź 18, 2005 12:26

a masz zmostkowane 2 czerwone kable w kostce? a poza tym proponuje poczytac temat FAQ... tam jest troche o podlaczeniu radia...

Frytek

Post autor: Frytek » wt paź 18, 2005 12:28

nic nie mam zmostkowane aktualnie.. faqu czytalem ale odpowiedzi akurat na te pytania wyzej nie znalazlem

[ Dodano: Pią Paź 28, 2005 12:39 ]
odswierzam temat bo dalej nie wiem co z tym zrobic

probowalem ten kabelek ze swiatla polazczyc na chiwle z plusem - radio dalej nie swieci. Czy to znaczy ze mam zepsute radio? czy moze te bety w ogole nie swieca bo juz sie gubie:/ prosze o odp

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”