Gdzie znaleźć fabryczne zwrotnice?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Gdzie znaleźć fabryczne zwrotnice?
Witam, to mój pierwszy post, także witam serdecznie, jestem od niedawna posiadaczem Golfa IV w werscji kombi i po wymianie wszystkich części eksplatacyjnych, podjąłem się bardziej przyjemnych zmian dla użytkownika jak wymiana sprzętu grającego. Aktualnie w samochodzie jest zainstalowany fabryczny zestaw grający czyli kaseciak + dwudrożne głośniki. Z tyłu głośników brak. W planie mam zmienić radio i przerzucić przedni zestaw głośników do tyłu a w jego miejsce wstawić Helix'y DB.
Pytanie moje jest następujące: Gdzie znajdują się fabryczne zwrotnice od oryginalnych głośników??
Z góry dzięki za pomoc
Pytanie moje jest następujące: Gdzie znajdują się fabryczne zwrotnice od oryginalnych głośników??
Z góry dzięki za pomoc
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
- hayperekpo
- VWGolf.pl Killer
Tak dla ścisłości... jest jeszcze cewka przy niskotonowym... zabudowana w plastikowym dystansie razem z głośnikiem.powalla pisze:Jakie zwrotki? Jest tylko kondensator przy tweeterze i to wszystko.
Pocieszę, że te helixy mają podobnej budowy "pseudo filtr" - kondensator w szereg z tweeterem oraz cewka w szereg z niskotonowym...szczepan81 pisze:z ta roznica ze gwizdek ma jakis tam pseudo filtr tak?
-
- Nowicjusz
- Kontakt: