jak w temacie
sprawa dosc pilna
moja kumpela do was ma prosbę
"""mam pytaniie wiecie moze jak potwierdzic kod w radiu GAMMA pasata z 2003 roku....poniewaz do wpisania kodu wiem co zrobic ale nie potrafie go potiwerdzic>>>>>>"""
zatwierdzenie kodu pilnie
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
zatwierdzenie kodu pilnie
Ostatnio zmieniony wt maja 26, 2009 21:25 przez dziejo, łącznie zmieniany 2 razy.
myśle że w passacie z 2003 roku radio ma takieRyKa pisze:TP i TA przez około 2 sekundy
http://allegro.pl/item635750633_vw_gamm ... lecam.html
więc nie ten sposób
robisz to tak
po przekręceniu zapłonu jak wyskoczy Ci 1000, wprowadzasz kod i zatwierdzasz go > strzałka w prawo
powinno działać
qmpela mówi tak """".nie dziala ... wyskoczylo mi SAFE i mala 2 na dole .arturek320 pisze:myśle że w passacie z 2003 roku radio ma takie
http://allegro.pl/item635...wy_polecam.html
więc nie ten sposób
robisz to tak
po przekręceniu zapłonu jak wyskoczy Ci 1000, wprowadzasz kod i zatwierdzasz go > strzałka w prawo
powinno działać
co dalej ?
jest to te samo radio co w podanym linku tylko RDS jest w innym miejscu
Ostatnio zmieniony śr maja 27, 2009 14:31 przez dziejo, łącznie zmieniany 2 razy.
nie ma innej opcji, W tym modelu po wpisaniu kodu należy wcisnąć i przytrzymać kilka sekund przycisk <lub > po prawej stronie wyświetlacza.dziejo pisze:qmpela mówi tak """".nie dziala ... wyskoczylo mi SAFE i mala 2 na dole .
co dalej ?
jest to te samo radio co w podanym linku tylko RDS jest w innym miejscu
jeśli wyskoczyło safe2 to teraz musi odczekać na włączynym radiu określony czas i potem będzie mogła wprowadzić kod ponownie, może źle wpisała?
Mozliwe ze ten kod zostal zmieniony przez poprzedniego wlasciciela, bo chyba jest taka mozliwosc, i po wpisaniu tego kodu co masz blokuje sie radio poniewz on nie pasuje, trzeba poczekac godzine z wlaczonym radiem i sie odblokuje, wtedy mozna bedzie znowu probowac wpisac jakis kod, 2 proby i znowu to samo
Niektore kobiety sa bezcenne, za wszystkie inne zaplacisz karta MasterCard xD