Problem z maskownicami w Golfie 3 - jakieś pomysły ?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Problem z maskownicami w Golfie 3 - jakieś pomysły ?
Witam.
Jak się okazało zamiast maskownic w drzwiach w golfie 3 mam...zaślepki. To co wyglądało na maskownicę jest kawałkiem plastiku...
Byłem w sklepie pytać za maskownicami - 50 zł za sztukę, chciałem to zobaczyć i ... i moim oczom ukazały się 2 siatki o grubości 0,2 mm z otworkami...miękkie jak cholera a farba na bokach już się kruszyła.
Poszedłem do drugiego sklepu, proszę o to samo, mają tylko oryginalne....200 zł za sztukę...
I teraz pytanie - może to co mam nawiercać ? Choć otworów jest z 400 do robienia....
A może jakieś tanie głośniki do 50 zł z allegro mają taką maskownicę która ładnie pasuje ?
Proszę was o jakiś pomysł...bo mnie trafia...
Jak się okazało zamiast maskownic w drzwiach w golfie 3 mam...zaślepki. To co wyglądało na maskownicę jest kawałkiem plastiku...
Byłem w sklepie pytać za maskownicami - 50 zł za sztukę, chciałem to zobaczyć i ... i moim oczom ukazały się 2 siatki o grubości 0,2 mm z otworkami...miękkie jak cholera a farba na bokach już się kruszyła.
Poszedłem do drugiego sklepu, proszę o to samo, mają tylko oryginalne....200 zł za sztukę...
I teraz pytanie - może to co mam nawiercać ? Choć otworów jest z 400 do robienia....
A może jakieś tanie głośniki do 50 zł z allegro mają taką maskownicę która ładnie pasuje ?
Proszę was o jakiś pomysł...bo mnie trafia...
A po co Ci te maskownice? Nie podobają Ci się zaślepki? Masz zamiar montować głośniki w te miejsca czy tylko pięknie wyglądać? Jak będziesz montował głośniki to do przyzwoitych głośników dodają maskownice. Przy montowaniu na dystansach z MDF-u przykręcisz maskownice od kompletu i będzie ok. O to Ci chodziło? Jeśli nie to napisz konkretnie o co chodzi
Pozdrawiam
Pozdrawiam
W miarę trafiłeś ALE:
-maskownice które mam, nie mają otworów tak aby się wydostawał dzwięk, więc....są do niczego
-wiem że do dobrych głośników są maskownice itp, ale nie chcę wszystkiego przykręcać na dystansach itp...Inaczej - właściciel fury nie chce się w to bawić...
-kolega chce głośniki do 50 zł za 2 sztuki...więc...
-maskownice które mam, nie mają otworów tak aby się wydostawał dzwięk, więc....są do niczego
-wiem że do dobrych głośników są maskownice itp, ale nie chcę wszystkiego przykręcać na dystansach itp...Inaczej - właściciel fury nie chce się w to bawić...
-kolega chce głośniki do 50 zł za 2 sztuki...więc...
Ostatnio zmieniony pn maja 18, 2009 18:11 przez skaktus, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Master
- Kontakt:
Niech poszuka na bazarze albo jakieś giełdzie samochodowej, może będą sprzedawać jakieś chinole albo tym podobne voicekrafty czy buszmeny na kilogramy z maskownicami . Tylko że grać one nie będą ..... no ale dziury pewnie zatkają .... w drzwiachskaktus pisze:-kolega chce głośniki do 50 zł za 2 sztuki...więc...