Jaki najlepszy sub do wzmacniacza Audison?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Jaki najlepszy sub do wzmacniacza Audison?
Witam.Posiadam wzmacniacz Audison SRx4 i obecnie podłączona jest pod niego skrzynia Blaupunkta GTB1200 250 RMS.Nie jestem specjalnie zadowolony z tego połączenia a wiem że ten wzmacniacz wiele potrafi.I tutaj pytanie - jaki najlepiej dobrać subwoofer do Audisona??
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Wśród łatwych do napędzenia subów masz kilka propozycji.
RE10S4, RE12S4, JL10W1, U-dimension Jr 1004, Intertechnik 08 to kilka wybranych, które nie potrzebują duzo prądu.
Nie pytaj, który najlepiej zagra, tylko poszukaj czegoś na ich temat na forum, bo było o tym wielokrotnie mówione.
W każdym razie w tym tygodniu robiłem zamianę tego Blaupunkta na RE10S4 i znajomek był bardzo zadowolony.
RE10S4, RE12S4, JL10W1, U-dimension Jr 1004, Intertechnik 08 to kilka wybranych, które nie potrzebują duzo prądu.
Nie pytaj, który najlepiej zagra, tylko poszukaj czegoś na ich temat na forum, bo było o tym wielokrotnie mówione.
W każdym razie w tym tygodniu robiłem zamianę tego Blaupunkta na RE10S4 i znajomek był bardzo zadowolony.
Ok dzięki kolego będę się dowiadywał coś więcej o ich parametrach aby dobrze dobrać
Ostatnio zmieniony sob kwie 18, 2009 16:57 przez pelikan, łącznie zmieniany 1 raz.