subwoofer w kombi
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
subwoofer w kombi
Witam,mam pytanie moze ktos ma jakis pomysl gdzie mozna umiescic w kombi suba lub glosnik niskotonowy,bagaznik odpada bo tam sa psy,mam zamiar wsadzic w przednie dzwi glosniki dwodrozne i myslalem nad jakims dodatkowym basem,czy lepiej zastanowic sie nad glosnikami trojdroznymi,nie znam sie na tym wiec prosze o rade,za odpowiedz dziekuje.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
kup płytki głośnik do subwoofera o niskim parametrze Vas. (potrzebujący małej skrzynki) zbuduj mała skrzyneczkę która upchniesz gdzieś z boku bagażnika tak że psiakom nie będzie przeszkadzał i problem masz z głowy.
napisz ile masz na to kasy. bo można też zabudować dwie pary midbasów w drzwiach, ale dobre midbasy trochę kosztują.
napisz ile masz na to kasy. bo można też zabudować dwie pary midbasów w drzwiach, ale dobre midbasy trochę kosztują.
co do midbasów to proponuję kupić system dwudróżny odseparowany i dokupić parę midbassów. (do tego silny wzmak wzmak dwukanałowy grający przy 2ohm lub czterokanałówka)
Ja osobiście uzywam DLS R6A sypią basem rewelacyjnie - polecam
Tańszym rozwiązaniem bedzie Vifa (też super głośniki)
poza tym, wyższe modele hertza, u-precision, Xetec serii Gravity, dego
pamiętaj, jeśli chcesz uzyskać bas samym przodem to nie możesz sobie pozwolić na oszczędności - to musi kosztować. system za 400zł nie wyda, koszty będą wyższe.
Co do tego czy pieski wytrzymają bas.. cóż nie trzeba robić na full kiedy wozimy zwierzyniec.
Ja osobiście uzywam DLS R6A sypią basem rewelacyjnie - polecam
Tańszym rozwiązaniem bedzie Vifa (też super głośniki)
poza tym, wyższe modele hertza, u-precision, Xetec serii Gravity, dego
pamiętaj, jeśli chcesz uzyskać bas samym przodem to nie możesz sobie pozwolić na oszczędności - to musi kosztować. system za 400zł nie wyda, koszty będą wyższe.
Co do tego czy pieski wytrzymają bas.. cóż nie trzeba robić na full kiedy wozimy zwierzyniec.