Witam
W moim mk3 mam system dsp i zastanawiam sie czy go wyciagnac czy zostawic, poniewaz kasety z kabelkiem nie moge włożyc(cos chyba jest w radiu nie tak), radio gubi fale, kupiłem zmieniarke panasonic'a i nie działa;/
Zastanawiam sie czy zostawic ten system i zainstalowac pioneera DEH-3900MP (świetne radio jak dla mnie )
Czy wyzucic to dsp i podłaczyc radyjko na nowe kable...
Znalazłem pare tematów dotyczacych zmiany radia ale nadal nie wiem jak to zrobic...
Może ktos juz wymontował swoje dsp i ma dla mnie pare rad ?
Pozdrawiam
Nokia dsp
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- Marcin_ko7
- Użytkownik
mi wiele userow zarzucalo jak pisalem ze nokia jest lipna.ja osobiscie byl ją na cześci sprzedał.ehhh...jedna klutnia w tą jedna w tą
[ Dodano: Nie Kwi 12, 2009 18:43 ]
jak to zrobic?lapiesz za koniec kabla za radiem i ciagnij az sub z bagaznika wyjdzie .lub zostaw wszystko niech lezy i pociagnij nowe kable a stare niech zostana i tyle
[ Dodano: Nie Kwi 12, 2009 18:43 ]
jak to zrobic?lapiesz za koniec kabla za radiem i ciagnij az sub z bagaznika wyjdzie .lub zostaw wszystko niech lezy i pociagnij nowe kable a stare niech zostana i tyle
Ostatnio zmieniony ndz kwie 12, 2009 22:20 przez Duber, łącznie zmieniany 2 razy.
- Marcin_ko7
- Użytkownik
nie rozumiem w czym jest kuzwa problem? w kryzysie? http://allegro.pl/search.php?string=emu ... 82&order=p
edit: literówka
edit: literówka
Ostatnio zmieniony ndz kwie 12, 2009 19:24 przez djtom, łącznie zmieniany 1 raz.
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
- Marcin_ko7
- Użytkownik