transmiter fm
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- dogu18
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
transmiter fm
Witam i sastanawiam sie nad zakupem Transmitera FM do autka
posiadam kaseciaka ale "kaseta adapter" to raczej tragedia gubi sie stereo itp:/ poza tym szumi:/
zastanawiam sie wiec nad kupnem czegos takiego
http://www.allegro.pl/item596403028_oka ... cd_v2.html
zda to egzamin czy lepiej sobie darowac??
posiadam kaseciaka ale "kaseta adapter" to raczej tragedia gubi sie stereo itp:/ poza tym szumi:/
zastanawiam sie wiec nad kupnem czegos takiego
http://www.allegro.pl/item596403028_oka ... cd_v2.html
zda to egzamin czy lepiej sobie darowac??
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Kumple mieli i maja transmitery w aucie i osobiście nie dał bym za to nawet 1zł bo szumi i dziwek z transmitera jest płaski jak stolik. Daruj sobie takie zabawki. Poczekaj. Pozbieraj. Kup jakiejś radyjko CD bo każde radyjko CD będzie lepsze od transmitera.....moje zdanie
Lubie mojego golfika
www.burdek-kop.com
www.burdek-kop.com
- dogu18
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
mam radio i to dobre ze zmieniarką!! niwche go zmieniacMR_Piterr^ pisze:Kumple mieli i maja transmitery w aucie i osobiście nie dał bym za to nawet 1zł bo szumi i dziwek z transmitera jest płaski jak stolik. Daruj sobie takie zabawki. Poczekaj. Pozbieraj. Kup jakiejś radyjko CD bo każde radyjko CD będzie lepsze od transmitera.....moje zdanie
tylko ze czasami trzeba podpiąc jakies inne żrudło dzwieku typu laptop czy komórka to myslalem nad takim czyms
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Zgadzam się i odradzam. Za młodu tata jeździł golfem i nie kupił radia wiec zbierałem i po 5 latach w końcu udało mi się kupić bo zawsze były inne wydatki. Radio to radio.D1_PITER pisze:Transmitery to jest porażka. Zupełnie psuje dźwięk. Staje się płaski i czasem nawet monofoniczny. Transmiter szumi, spłaszcza dźwięk i wogóle to jest lipa. Osobiście to bym to stosował np. w traktorze To tyle.. ODRADZAM i pozdrawiam
Lubie mojego golfika
www.burdek-kop.com
www.burdek-kop.com
co ty chcesz innego podpinać?? radio i zmieniarka CD to najlepsze rozwiązanie dla jakościowego dźwięku, a jeśli chodzi o laptopa to ma swoje głośniki a do telefonu masz zestaw głośnomówiący, tu nie ma co kombinować im więcej śmieci w radiu tym gorszy dźwięk.dogu18 pisze:tylko ze czasami trzeba podpiąc jakies inne żrudło dzwieku typu laptop czy komórka to myslalem nad takim czyms
- dogu18
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
goldi87 pisze:co ty chcesz innego podpinać?? radio i zmieniarka CD to najlepsze rozwiązanie dla jakościowego dźwięku, a jeśli chodzi o laptopa to ma swoje głośniki a do telefonu masz zestaw głośnomówiący, tu nie ma co kombinować im więcej śmieci w radiu tym gorszy dźwięk.dogu18 pisze:tylko ze czasami trzeba podpiąc jakies inne żrudło dzwieku typu laptop czy komórka to myslalem nad takim czyms
nie chodzi mo o zestaw głosnowmuwiący
czasami poprostu potrtzeb nagłosnic jakis teren i myzyczka z lapka lub z komurki leci to mozna by po car audio podpiac
co prawda nie bawiłem sie tymi transmiterami wiec tutaj sie nie wypowiadam.. ale miałem w poprzednim aucie kaseciaka i używałem adaptera... a właściwie dwóch... bo jeden był z allegro kupiony za jakieś grosze.. i tez rzeczywiście sprawiał ze radio mi świrowało (rewers sie włączał sam, gubił stereo itp) a drugi był porządny Sony... dostałem go.. ale kosztował jakieś 30zł.. i byłem zadowolony...
z tego co patrzę na allegro to teraz sam szais za 1PLN.. wiec musisz poszukać gdzieś w sklepach
Przeczyść sobie także głowicę w Radiu. Pozdro
z tego co patrzę na allegro to teraz sam szais za 1PLN.. wiec musisz poszukać gdzieś w sklepach
Przeczyść sobie także głowicę w Radiu. Pozdro
Co to jest żona i teściowa w samochodzie?
Zestaw głośnomówiący!
Zestaw głośnomówiący!