tweetwry przod mk4
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
tweetwry przod mk4
witam kupilem mk4 i po paru dniach doslyszalem ze przednie tweetery nie graja,myslalem ze ich nie ma albo sa odlaczone,rozebralem drzwi i okazalo sie ze sa i podlaczone ale nie graja,czy jest za to odpowiedzialny jakis bezpiecznik?
a jak mam to sprawdzic nie majac drugiego glosnika?
zanim skoluje glosnik moze mi ktos odpowie czy moze to byc wina bezpiecznika?
zanim skoluje glosnik moze mi ktos odpowie czy moze to byc wina bezpiecznika?
Ostatnio zmieniony śr mar 18, 2009 21:39 przez nephew, łącznie zmieniany 1 raz.
to może masz miernik napięcia, jakąś diode nawet możesz podłączyć, jest wiele sposobów , nie mów że nie masz drugiego głośnika, to weź taką z domu choćby od wieży, człowiekunephew pisze:a jak mam to sprawdzic nie majac drugiego glosnika?
jakiego bezpiecznika nibynephew pisze:czy moze to byc wina bezpiecznika?
nie mam wiezy ,jedynie moge wziac kolumne od kina domowego jesli to zda egzamin,czlowieku ,gdybym siedzial w pl to mialem tych gratow mnostwo a teraz.....................
i wszystko jasne tweetery spalone
co proponujecie pod fabryczne radio?chcialbym zeby bylo cos takiego jak bylo,zeby tylko nie bylo gozej
i wszystko jasne tweetery spalone
co proponujecie pod fabryczne radio?chcialbym zeby bylo cos takiego jak bylo,zeby tylko nie bylo gozej
Ostatnio zmieniony czw mar 19, 2009 19:32 przez nephew, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.allegro.pl/item581325774_vw_ ... etery.html tu masz oryginalne głośniki wysokotonowe do mk4