instalacja gwizdków w trójkątac od lusterek by sebek_wwl
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- Raadek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
nie to nie ten modelKubus20 pisze:W takim razie średniak DLS U2.5
Tu jesteś zupełnie w lesieKubus20 pisze:Na tweeter nadal nie mam pomysłu ale coś mi tu Morelem śmierdzi
niestety nie mam pojęciapies86 pisze:Raadek a uchylisz rabka tejemnicy jak zwie sie ten material?
to takie złudzenie...wszystko przez lampęDla mnie to to błyszczy jak tani poliester
[ Dodano: 20 Mar 2009 15:53 ]
w Trójkątach siedzą fabryczne cykacze ...oczywiście odłączoneD1_PITER pisze:Raadek, apropo to trochę dużo tam tweeterów W słupkach i jeszcze w trójkątach
Natural Sound
DD mi bardziej podchodzi bo dlamnie DTS ma za ostra gore,bynajmniej chyba w Gladiatorze mocno dawalo po uszach jak na miecze walczyli.ale DTS to zadkosc w filmie.mam płyte stinga w DTS kurde nieprzepadam za nim ale lubie dla samych efektow i "jakosci" go posluchac.miód dla ucha( sluchajac stinga nieodczulem tej ostrej gory akurat).kurde czlowiek przyzwyczail sie do TANNOYi i dlatego nielubi ostrej góry.ale z checia tannoya tweetey w aucie bym posluchal.hmm ciekawe po ile mozna je wyrwac.sory za czesciowe OT.powalla pisze:oglądałem film w DTS lub DD
[ Dodano: Pią Kwi 24, 2009 20:46 ]
hmm chyba cale w pro logic jest obcięte,ciut lepiej w pro logic II.Ale DD i dts to chyba po calosci leci,ale łba niedam uciąćpowalla pisze:zresztą o ile pamiętam w kinie z tyłu i tak nie leci pełne pasmo
Ostatnio zmieniony pt kwie 24, 2009 20:44 przez Duber, łącznie zmieniany 2 razy.