Gamma v + zestaw glosnomowiacy ?

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

marcelvw
Ma gadane
Ma gadane

Gamma v + zestaw glosnomowiacy ?

Post autor: marcelvw » czw lut 26, 2009 22:52

Witam, posiadam radyjko gamma V + ori zmieniarke, co w polaczeniu z panelem klimatronika daje super efekt w aucie...

Mam takie pytanko. Czy instalowal ktos do takiego radyjka zestaw glosnomowiacy? Jezeli tak to jak to wyglada od strony technicznej? Jakie sa tego efekty?

Dodam zdjecie radia w razie czego :P

Obrazek

Napisze, ze chcialbym podlaczyc pod nie Sony Ericssona

pozdrawiam

greg

Post autor: greg » pt lut 27, 2009 20:00

marcelvw pisze:Czy instalowal ktos do takiego radyjka zestaw glosnomowiacy? Jezeli tak to jak to wyglada od strony technicznej? Jakie sa tego efekty?
ja dołożyłem zestaw NOKIA CK-7w - podpinasz 4 kable i wtyczkę do radia i po problemie

Awatar użytkownika
Broker89
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: Broker89 » ndz mar 01, 2009 23:09

a czy podpinał ktoś pod takie radio wzmaka?? bo jestem ciekawy jak to gra, czy raczej odpuścić sobie takie kombinacje alpejskie i zainwestować po Bożemu w normalne radio?

[url=http://img694.imageshack.us/i/37923698.jpg/][img]http://img694.imageshack.us/img694/1319/37923698.jpg[/img][/url]

marcelvw
Ma gadane
Ma gadane

Post autor: marcelvw » pn mar 02, 2009 10:17

bylem u kumpla ktory ma warszatat car audio i mowil ze nie ma problemu, tylko trzeba na tyl jakas przejsciowke kupic i podpiac do radia...

tylko jest ten bol ze nie masz osobnego sterowania subwooferem

ale mozliwosc jest i mysle ze gralo by przyzwoicie :)

[ Dodano: 20 Mar 2009 19:51 ]
odswieze swoj temat by nie smiecic,

w zwiazku z tym radiem, nagrywam sobie do niego plytki audi, czy radio ma mozliwosc odtwarzania nazw utworow na wyswietlaczu? czy tylko track 01, 02 itp...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”