Co może być przyczyną
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Elektornikiem nie jestem ale co ja bym zrobił to sprawdził woltomierzem wyjścia na głośniki z radia... bo jeśli wyjście na wzmak Ci chodzi to z kanałami jest coś nie tak.. ale w ogóle nic nie słychać? zadnych trzasków? nawet na max vol?
może głupie pytanie ale głośniki masz ok?
może głupie pytanie ale głośniki masz ok?
Ostatnio zmieniony śr lut 04, 2009 00:02 przez pendzel_3, łącznie zmieniany 1 raz.
Serwis, tylko jest pytanie czy Ci się to opłaci.. ile warte jest to radio?,
ale jeśli wyjście na wzmak chodzi to może taniej wstawić po prostu wzmacniasz 4-5k który zasili wszystkie głośniki i po sprawie- wiem ze to tylko obejście problemu.. ale znam serwisy do takiego niezbyt znanego radia to będą kłopoty z częściami.
Ale zapytaj może jakiś Czesław-Magik wstawi tak jakąś inną i bedzie wszystko chulać i sie to jeszcze opłaci, może to nie końcówka mocy... tak bez rozbierania tego radia trudno jest jednoznacznie powiedzieć
ale jeśli wyjście na wzmak chodzi to może taniej wstawić po prostu wzmacniasz 4-5k który zasili wszystkie głośniki i po sprawie- wiem ze to tylko obejście problemu.. ale znam serwisy do takiego niezbyt znanego radia to będą kłopoty z częściami.
Ale zapytaj może jakiś Czesław-Magik wstawi tak jakąś inną i bedzie wszystko chulać i sie to jeszcze opłaci, może to nie końcówka mocy... tak bez rozbierania tego radia trudno jest jednoznacznie powiedzieć
Co to jest żona i teściowa w samochodzie?
Zestaw głośnomówiący!
Zestaw głośnomówiący!