[Car Audio] Golf IV by Daniel1d
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
[Car Audio] Golf IV by Daniel1d
Witam.Moje audio jest już prawie ukończone więc postanowiłem je opisać.
-Jednostka sterująca JVC
-Z przodu zestaw odseparowany HERTZ moc 100W rms zasilany wzmacniaczem dwu kanałowym DLS moc 2x100W rms przy 4ohm
-Z tyłu w boczkach seryjne głośniki
-W bagażniku subwoofer PIONEER moc 400W rms zasilany wzmacniaczem monoblock JBL moc 1x1500W rms przy 2ohm
-Kondensator hybrydowy DIETZ 5F
-Przewody zasilający DIETZ 35mm
-Przewody sygnałowe DIETZ i SINUS LIVE
-Bezpiecznik 100A
Jak narazie drzwi zostały wygłuszone w przyszłości będzie również bagażnik.Subwoofer jest tylko przejściowy jestem w trakcie poszukiwań czegoś lepszego.
Tak było na początku;
W trakcie;
A tak wygląda efekt końcowy;
-Jednostka sterująca JVC
-Z przodu zestaw odseparowany HERTZ moc 100W rms zasilany wzmacniaczem dwu kanałowym DLS moc 2x100W rms przy 4ohm
-Z tyłu w boczkach seryjne głośniki
-W bagażniku subwoofer PIONEER moc 400W rms zasilany wzmacniaczem monoblock JBL moc 1x1500W rms przy 2ohm
-Kondensator hybrydowy DIETZ 5F
-Przewody zasilający DIETZ 35mm
-Przewody sygnałowe DIETZ i SINUS LIVE
-Bezpiecznik 100A
Jak narazie drzwi zostały wygłuszone w przyszłości będzie również bagażnik.Subwoofer jest tylko przejściowy jestem w trakcie poszukiwań czegoś lepszego.
Tak było na początku;
W trakcie;
A tak wygląda efekt końcowy;
www.proturbo.com.pl
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Dla mnie na plus głuszenie drzwi, bo wielu tego nawet nie robi.
Drugi plus to wyciągnięcie głośników na zewnatrz i likwidacja fabrycznych maskownic w tapicerce. Wiele to poprawia.
Teraz minusy.
Sub jak dla mnie do wywalenia.
Wzmaków nie będę się czepiał, bo każdy kupuje to co lubi
Zastanawiam się tylko jak zgrywa się ze sobą JVC+Hertz+JBL, wszystko jak dla mnie ostrzy na górze. Podobno z nowym zestawem Hertza jest już lepiej, ale i tak przez wzmak i radio jest troszkę za ostro...
Drugi plus to wyciągnięcie głośników na zewnatrz i likwidacja fabrycznych maskownic w tapicerce. Wiele to poprawia.
Teraz minusy.
Sub jak dla mnie do wywalenia.
Wzmaków nie będę się czepiał, bo każdy kupuje to co lubi
Zastanawiam się tylko jak zgrywa się ze sobą JVC+Hertz+JBL, wszystko jak dla mnie ostrzy na górze. Podobno z nowym zestawem Hertza jest już lepiej, ale i tak przez wzmak i radio jest troszkę za ostro...
Sub tak jak pisałem jest tylko przejsciowo ,jestem w fazie poszukiwań.Kubus20 pisze:Sub jak dla mnie do wywalenia.
Sprzęt trochę pomieszany i nie jest pierwszej klasy ale nie jest źleKubus20 pisze:Zastanawiam się tylko jak zgrywa się ze sobą JVC+Hertz+JBL, wszystko jak dla mnie ostrzy na górze. Podobno z nowym zestawem Hertza jest już lepiej, ale i tak przez wzmak i radio jest troszkę za ostro...
www.proturbo.com.pl