Problem z radiem CLARION DXZ379RMP
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- specWROC
- (()())G.O.L.F.(()())
- Kontakt:
Problem z radiem CLARION DXZ379RMP
Witam,
mam problem z radyjkiem na mp3 opisanym w temacie a mianowicie od jakiegoś czasu gdy wkładam cd, płytka się wsuwa lecz nie do końca silniczek chwilkę mieli i płyta wychodzi z powrotem....
Radyjko przedmuchałem powietrzem, myślałem że może się jakiś paproch dostał czy cóś:) zrobiłem restart i przez kilka dni raz mi płytki nie zassało, czyli to się zdarza raz na 20 razy.
Oddać radio do serwisu czy można kupić jakąś płytkę czyszczącą?
Proszę o porady bo totalnie się nie znam
mam problem z radyjkiem na mp3 opisanym w temacie a mianowicie od jakiegoś czasu gdy wkładam cd, płytka się wsuwa lecz nie do końca silniczek chwilkę mieli i płyta wychodzi z powrotem....
Radyjko przedmuchałem powietrzem, myślałem że może się jakiś paproch dostał czy cóś:) zrobiłem restart i przez kilka dni raz mi płytki nie zassało, czyli to się zdarza raz na 20 razy.
Oddać radio do serwisu czy można kupić jakąś płytkę czyszczącą?
Proszę o porady bo totalnie się nie znam
-
- Forum Master
- Kontakt:
- specWROC
- (()())G.O.L.F.(()())
- Kontakt:
witam Pana dawno się nie widzieliśmy na drodze;)robal264 pisze:jak sie uda naprawic to dostaniesz to samo jak nie to wezmiesz sobie inne w tej lub wiekszej cenie (jak doplacisz)
niedawno to przerabialem z tym ze musisz sie uzbroic w cierpliwosc bo serwis w saturnie bardzo dlugo potrafi trzymac sprzet
kurde tak myślałem że saturn długo będzie trzymać radio;( szkoda, kurde a kupiłem rok temu tego clariona za 400zł spodobał mi się bo miał duży graficzny wyświetlacz oraz windę i wyjście na wzmacniacz;)
pozdrawiam