Porównanie paru radyj, [prosze o opinie]

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Awatar użytkownika
Kiler
Forum Master
Forum Master

Post autor: Kiler » pn wrz 12, 2005 13:13

kadet - życzę Ci tego i nie jest to bynajmniej uszczypliwość :chytry: . Cały czas model ten baaardzo mi się podoba :food: . Wygląd - dla mnie, powtarzam dla mnie(bo gusta są różne) - ideał... :smoke: Gra też fajnie, więc to naprawdę git sprzęt. Zmartwiłem się tą opinią djlj24, bo to naprawdę znawca tematu i nie gada od rzeczy. Myślę, że nie jest jednak tak źle - może na tle innych topowych firm większa cześć egzemplarzy tego modelu wraca na serwis... Jak serwisują 30% popeliny to nikt nie krzyczy, bo czego się spodziewać po odpuście... a jak 5% Clarków wraca na serwis to wielkie halo :foch: ... Wypowiedź o jego awaryjności przytoczyłem tylko dla przykładu, a nie, żeby zrobić z tego modelu kupę :bajer: ; tym bardziej, że tak go lubię... Może się w końcu złamię i go kupię - sypnie się - jest gwara. A wiadomo, że nie każdy egzemplarz pada... Miejmy nadzieję, że Clarionki lubią grać w Volkswagenach :jezor: i nic nam się w nich nie sypnie :pub: :pub: :pub:.

Pozdr.

:bylo: :bajer:

Awatar użytkownika
kadet
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: kadet » pn wrz 12, 2005 14:17

i ja mam taka nadzieje. Ale wiecej powiem po jakims czasie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”