Jak w temacie potrzebny jest mi schemat radia Gamma V Blupunkt
moja wersja radia to radyjko New Beetle ale w środku to zwykle gamma V..jakby ktoś miał dostęp do takiego schematu to byłbym wdzięczny pozdr
Schemat budowy Radia VW GAMMA V Blaupunkt
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Schemat budowy Radia VW GAMMA V Blaupunkt
Ostatnio zmieniony czw lis 06, 2008 15:55 przez cezary3, łącznie zmieniany 2 razy.
MK4 US VR6 GTI
MK2 US Westmoreland Year One
Bora V6 4motion
MK2 GTI 16V 86' Year One
coraz bardziej dochodze do wniosku ze chyba najlepiej bedzie pozbyc sie tego "kaseciaka" i zakupic jakies wspolczesne urzadzenie z mp3 i co tam jeszcze wymyslono w ca.
[ Dodano: 07 Lis 2008 00:11 ]
na elektrodzie znalazlem ciekawy link:
radio gamma mp3
moze nie jest to odpowiedz na twoje pytanie ale jest bardzo blisko tematu.
[ Dodano: 07 Lis 2008 00:11 ]
na elektrodzie znalazlem ciekawy link:
radio gamma mp3
moze nie jest to odpowiedz na twoje pytanie ale jest bardzo blisko tematu.
Ostatnio zmieniony pt lis 07, 2008 01:13 przez beetle, łącznie zmieniany 1 raz.
Krzycho, black new beetle 2.0i apk>aqy '99
www.newbeetle.pl
www.newbeetle.pl
i tu sie mylisz
znalazłem tu schemat radia
http://codedradio.info/manuals
i po zapoznaniu się ze schematem płyty głównej wyszło ze na płycie są normalne wyjścia sieciowe A tylko nie ma wtyczek aux w obudowie(no bo po co w fabrycznym radiu)
więc wystarczy sie podpiąć do płyty i dalej już robisz co chcesz wzmaki tuby skrzynie wszystko na wysokiej jakości wyjściach typu A............teoretycznie oczywiście jutro sie okaże jak w praktyce wyjdzie ...pozdr
znalazłem tu schemat radia
http://codedradio.info/manuals
i po zapoznaniu się ze schematem płyty głównej wyszło ze na płycie są normalne wyjścia sieciowe A tylko nie ma wtyczek aux w obudowie(no bo po co w fabrycznym radiu)
więc wystarczy sie podpiąć do płyty i dalej już robisz co chcesz wzmaki tuby skrzynie wszystko na wysokiej jakości wyjściach typu A............teoretycznie oczywiście jutro sie okaże jak w praktyce wyjdzie ...pozdr
Ostatnio zmieniony sob lis 08, 2008 18:13 przez cezary3, łącznie zmieniany 1 raz.
MK4 US VR6 GTI
MK2 US Westmoreland Year One
Bora V6 4motion
MK2 GTI 16V 86' Year One