Radio Watson opinie

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Awatar użytkownika
pakero
Diesel Power
Diesel Power

Radio Watson opinie

Post autor: pakero » sob wrz 06, 2008 08:58

Witam
mam pytanie odnośnie radia samochodowego marki Watson a model to CRC 8448MU. Radio ma między innymi RDS-a i wejście na USB oraz czytnik kart pamięci. Wyjście tego radia to 4*40W a cena tego radia to 300zł (oczywiście radio jest nowe przywiezione przez znajomego z zagranicy) i pytanie moje brzmi czy ktoś miał do czynienia z takim radiem jak tak to jakie macie opinie na jego temat. Może ktoś mógłby mi zaproponować coś do 400zł z podobnymi parametrami.

Dzięki wielkie za pomoc i pozdrawiam. :okej:

Awatar użytkownika
powalla
_
_

Post autor: powalla » sob wrz 06, 2008 10:26

Watson ,to marka handlowa spółki "Metro" (makrocash &cary) ......radio to stoi na tym samym poziomie co Medion,Tevion,Denver......i inny Biedronkowy badziew . Za podobną kasę masz np. JVC441 ,lekko dokładając Clarion 288 ,czy też Kenwooda ...........szkoda kasy na Watsona.

PS: dla tych co stwierdzą ,że przecież "firmowe" radia są też robione w Chinach dodam ,że nie ważne jest gdzie jest to robione ale ważne jest .........jaki "długi bicz" ma nadzorca tych biednych Chińczyków ,którzy robią te radyjka za miskę ryżu ..........czyli kontrola jakości , tolerancje i jakość poszczególnych elementów

Awatar użytkownika
pakero
Diesel Power
Diesel Power

Post autor: pakero » ndz wrz 07, 2008 11:25

dzięki za wyrażoną opinie. Pozdrawiam :pub:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”