witam mam do wyboru takie stacje czy lepiej kupic radio clarionka z procesorem i sam już nie wiem co radzicie jak to zagra (sprzęt dego sp 650 pod RM V21
PIONEER AVH P5700DVD tego pionka mam za 1200zł
Clarion vrx848rvd
czy brać clariona 948 + zmieniarka za 1000zł proszę o odpowiedzi bo muszę dziś się zdecydować
co wybrać pomocy ??
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- sprinter33
- Mały gagatek
-
- Gadatliwa bestia
Pytań typu "jak to zagra" się nie zadaje na tym poziomie sprzętowym , to Ty możesz nam zdać relację jak zagrało jeśli masz dobry słuch i chęci
Podejrzewam że Clarion DVD 848 zagra tak samo jak Clarion 948 ze zmieniarką na tym sprzecie co dysponujesz, więc albo filmy albo zmieniarka (Pioneer odpada ,chociaż z DVD różnie może być , czyli urządzeniami wielofunkcjonalnymi ... nie ryzykowałbym i kupił radioodtwarzacz wys. klasy)
Podejrzewam że Clarion DVD 848 zagra tak samo jak Clarion 948 ze zmieniarką na tym sprzecie co dysponujesz, więc albo filmy albo zmieniarka (Pioneer odpada ,chociaż z DVD różnie może być , czyli urządzeniami wielofunkcjonalnymi ... nie ryzykowałbym i kupił radioodtwarzacz wys. klasy)
Ostatnio zmieniony sob sie 09, 2008 21:37 przez Cookiemonster, łącznie zmieniany 1 raz.
- sprinter33
- Mały gagatek